Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Balerina Francesca Velicu a fost premiată la Gala Olivier Awards pentru rezultate excepţionale în arta dansului

Balerina Francesca Velicu (19 ani) a fost premiată duminică seară, la Londra, la Gala Olivier Awards, în cadrul căreia au fost decernate cele mai importante trofee atribuite de industria teatrală din Marea Britanie, informează Press Association, conform Agerpres.
 aboneaza-te
francesca-velicu

Francesca Velicu a fost premiată pentru rezultate excepţionale în arta dansului (categoria Outstanding achievement in dance) graţie evoluţiei sale din spectacolul de balet „Le Sacre du Printemps”, creat de coregrafa Pina Bausch şi pus în scenă de English National Ballet.

Francesca Velicu a studiat la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București. A urmat apoi cursuri la Academia de Balet Bolshoi din Moscova. Din anul 2016, balerina locuieşte la Londra, unde dansează în spectacolele realizate de compania English National Ballet.

Înfiinţate în 1976, premiile Olivier, echivalentul britanic al Tony Awards – decernate în Statele Unite pentru spectacolele puse în scenă pe Broadway, sunt atribuite în fiecare an de Society of London Theater şi celebrează, de asemenea, reprezentaţiile de operă şi de balet.

VEZI PUBLICITATEA TV CONSUMATĂ DE SUPERMARKETURI – TRIMESTRUL I 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii