FacebookTwitterLinkedIn

În noua poziție Hajós va gestiona relațiile cu reprezentanții de vânzări inclusiv în țările baltice, Rusia, Ucraina și statele din Comunitatea Statelor Independente (fosta URSS). Hajós va avea astfel pe mână veniturile pe care cele 15 televiziuni AMC le realizează în peste 30 de țări și teritorii, informează MEDIA EXPRES.

Hajós a deținut funcția de director regional pentru vânzări la AMCNI Budapesta unde are sediul biroul regional care coordonează inclusiv operațiunile din România. Hajós va continua să lucreze pentru AMC din birourile companiei de la Budapesta.

Hajós lucrează pentru AMC din anul 2007, după ce anterior a fost unul dintre proprietarii televiziunii Minimax în Ungaria, care s-a extins apoi în întreaga regiune, devenind una dintre principalele televiziuni pentru copii în 12 țări și având ca diferență specifică un program format din desene animate fără violență.

Hajos lucrează în media din anul 2000, fiind printre altele șeful operațiunilor pentru Europa Centrală al grupului Canal+. Hajós a absolvit dreptul și are studii post universitare de legislație și economie la Sorbonna.

AMC Networks International Central and Northern Europe este o divizie a AMC Networks International, care deține și operează 15 televiziuni cu formate diferite incluzând de filme și seriale, pentru copii, documentare, știri și sport.

Compania operează la nivel global JimJam, feed-ul european al SundanceTV și mai multe televiziuni cum sunt AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM – televiziuni de film, Sport1, Sport2, SportM – televiziuni sportive, Minimax, Megamax – televiziuni pentru copii și adolescenți și Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika – televiziuni de entertainment și documentare.

Compania mai deține și operează televiziunea pay-tv din Germania KinoweltTV. Televiziunile AMCNI au versiuni localizate în limbile țărilor în care operează și sunt disponibile în format HD, inclusiv pe platformele de televiziune la cerere și pe dispozitivele mobile.

AMC Networks International (www.amcnetworks.com/amcni) este divizia internațională de programe a AMC Networks, Inc. din SUA, cu operațiuni în 140 de țări, prin intermediul diviziilor sale AMC Networks International – Central Europe, AMC Networks International – Latin America, AMC Networks International – Iberia, AMC Networks International – UK și divizia de broadcasting AMC Networks International – DMC.