FacebookTwitterLinkedIn

Descoperă colecția CCC Back-to-School: https://ccc.eu/ro/back-to-friends

Cu modelele mărcii Sprandi, elevii se pot echipa pentru școală din cap până în picioare. Colecția Sprandi cuprinde și haine sport, treninguri colorate și confortabile, sneakerși în culori pastel, modele practice cu sistem Velcro de închidere, precum și rucsacuri și ghiozdane sau genți sport. Aruncați o privire pe site-ul CCC și inspirați-vă: https://ccc.eu/ro/copii/marci/sprandi 

Copiii adoră joaca de-a adulții, iar în materie de modă, asemenea părinților și idolilor, poartă hainele și accesoriile cele mai în tendințe, piese de care se vor bucura și pe care le vor etala cu mândrie și în următorul an școlar.

Tinerele pasionate de modă împreună cu părinții, pentru care moda înseamnă calitate, confort și utilitate, găsesc în oferta CCC din colecția Toamnă – Iarnă 2021 toate aceste calități laolaltă. În colecția Lasocki, vor găsi pantofi din piele atât pentru fete, cât și pentru băieți. Nelli Blu este pentru tinerele fashioniste un tărâm al pantofilor pentru prințesele moderne, iar Action Boy este exact ce caută baieții dinamici și plini de energie de pretutindeni. Îi invităm să aleagă și sneakerși de la branduri originale de top precum: Champion, Reebok, Adidas sau Puma.

Ce tendințe vor urma? Fetele adoră încălțămintea sport monocromă în nuanțe pastel, băieții vor combina culori contrastante – alb și negru, negru și verde neon sau alb și roșu. Tinerele fashioniste vor alege și ele culori neon, mai ales verde, în modele retro cu talpă groasă și solidă. Este important să acordăm atenție detaliilor legate de confort, spre exemplu elementele de fixare cu sistem Velcro, care vor face tinerii exploratori să alerge către noi provocări mai rapid, confortabil și în siguranță.

colectia CCC

Pe lângă încălțăminte, în oferta CCC se regăsesc și alte accesorii care îi pregătesc pe micii aventurieri pentru revenirea la școală – rucsacuri spațioase, genți de umăr și șepci super-la-modă.

Încălțămintea pentru copii este disponibilă în magazinele CCC staționare, pe ccc.eu și în aplicația mobilă CCC, disponibilă gratuit în App Store, Google Play și App Gallery.

Clubul CCC

Înscrieți-vă în Clubul CCC și beneficiați de discounturi exclusive la produse pentru întreaga familie, oferte doar pentru dumneavoastră, de cele mai noi produse, tendințe și inspirație, livrare și retur gratuite. În plus, vă așteaptă și reduceri speciale de la partenerii Clubului! Nu sunteți încă membru al Clubului CCC? Înscrieți-vă chiar acum: https://ccc.eu/ro/club-ccc

 

*Advertorial