Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

BaByliss Paris lansează epilatoarele inteligente Homelight IPL

BaByliss Paris prezintă prima gamă de epilatoare inteligente Homelight IPL ce folosește lumină intens pulsată și beneficiază de o aplicație cu rol de coaching personal.
Homelight IPL_BaByliss Paris

Epilatoarele Homelight au becuri cu cuarţ, un material durabil cu o structură cristalină care este foarte rezistentă la şocurile termomecanice ceea ce asigură o durată de viaţă lungă. Astfel, lampa de înaltă performanță permite până la 300.000 de flash-uri. Epilatoarele au acțiune eficientă pe cinci tipuri de piele prin reglarea intensitații luminii pulsate fiind potrivite pentru părul blond închis, șaten și negru. Homelight beneficiază de accesorii pentru aplicarea rapidă pe suprafețe mari de pănă la 3cm2.

G935E copyAdaptând tehnologia utilizată în saloanele de specialitate, BaByliss Paris aduce epilarea cu lumină pulsată publicului larg folosind dispozitive  ușor de folosit. Conform studiilor clinice cu Homelight, firele nedorite sunt eliminate cu disconfort minim, în opt sedințe dispar peste 90% de fire.

În plus, gama de epilatoare Homelight oferă coaching personalizat pe tot parcursul tratamentului prin intermediul aplicaţiei dezvoltată special pentru smartphone sau tabletă. Aplicaţia Homelight Connected vine în ajutorul utilizatorilor personalizând tratamentul încă de la prima sesiune. Aplicația detectează tipul de piele al utilizatorului și stabilește automat intensitatea și frecvența sedințelor de epilare pentru fiecare zonă în parte. Totodată, aplicația înregistrează sub forma unui jurnal fiecare sedință și organizează viitoarele sesiuni astfel încât programul să aiba eficiență maximă. Homelight Connected este disponibilă pe Google Play și App Store și necesită minim iOS7 sau Android 4.0.

Suntem încantați să aducem consumatorilor din România o nouă gamă de produse BaByliss Paris. Epilatoarele inteligente Homelight IPL sunt soluția perfectă pentru cei care își doresc rezultate precum cele din saloanele de specialitate, chiar la ei acasă. Suntem siguri că aceste produse revoluționare ce beneficiază de tehnologii inovatoare vor deveni principala soluție pentru epilarea devinitivă, a declart Mircea Cristescu, Sales Manager SKIN Media.

G945E copyBrandul  BaByliss Paris oferă patru modele de aparate: Homelight Connected IPL G946E, Homelight IPL G945E, Homelight Essential și Homelight Compact.

Modelul Homelight Connected IPL G946E dispune de o lampă de înaltă performanță pe bază de cuarț care permite 300.000 de impulsuri de lumină și 30 de programe complete. Aparatul poate fi utilizat pe majoritatea zonelor sensibile ale corpului precum, față, axilă și zona inghinală.

Homelight IPL G945E și Homelight Compact beneficiază de 200.000 de impulsuri de lumina și tot 30 de programe complete. Homelight Essential are o lampă de lungă durată ce permine 100.000 de impulsuri de lumină și 15 programe complete.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii