Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Azi este ultima zi pentru depunerea Declarației Unice la ANAF

Astăzi, marți, 31 iulie, este ultima zi de depunere a Declaraţiei Unice. Persoanele fizice care nu depun Declarația la termenul prevăzut de lege pot fi sancţionate cu amenzi între 50 lei și 500 lei, informează News.ro.
 aboneaza-te
anaf-romania

Persoanele fizice pot depune Declaraţia Unică online, prin intermediul aplicaţiei care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator şi parola contului personal din Spaţiul Privat Virtual, prin certificatul digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro, conform Ministerului Finanţelor.

Declaraţia Unică mai poate fi depusă şi pe hârtie, direct la registratura administraţiilor fiscale ale ANAF sau poate fi trimisă prin poştă, în plic recomandat cu confirmare de primire.

„Dacă Declaraţia Unică este depusă online până pe 31 iulie 2018 şi plata obligaţiilor se efectuează integral până la data de 15 martie 2019, inclusiv, se acordă o reducere de 5% din suma totală datorată bugetului de stat, iar dacă suma datorată, stabilită la nivelul veniturilor estimate pentru anul 2018, este plătită integral până pe 15 decembrie 2018, se acordă o reducere suplimentară de 5% din suma datorată”, precizează Ministerul Finanţelor într-un comunicat.

Declaraţia unică se depune de către persoanele fizice care realizează, venituri în România şi/sau în străinătate, şi de cele care datorează impozit pe venit şi contribuţii sociale obligatorii.

CITEȘTE: CU DRAG!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii