FacebookTwitterLinkedIn

Calitatea produselor modelate și decorate manual au făcut din fiecare piesă din porțelan, din cristal sau din argint un mic obiect de artă, admirat și prețuit de către capetele încoronate ale lumii, șefi de stat, diplomați și personalități internaționale.

Mai mult, atelierele reprezentate de către AZAY în România sunt onorate cu titlurile de Furnizori Oficiali ai Casei Regale Britanice, de Atelier Istoric Protejat sau de Antrepriză de Patrimoniu.

Cele mai fine și prețioase colecții de servicii de masă, tacâmuri sau pahare, obiecte decorative și cadouri pentru momentele importante ale vieții vin să spună fiecare poveștile lor speciale!

AZAY cuprinde în portofoliul select de branduri producători premium de cristal si portelan, furnizori ai Caselor Regale din întreaga lume, cu o experiență remarcabilă și notorietate mondială: JL Coquet, cu al său porțelan de Limoges pictat manual cu aur și platină, Wedgwood cu ale sale seturi de masă din cel mai fin porțelan englezesc, Mario Cioni cu al său cristal modelat manual de maeștrii cristalieri de la Florența sau Vera Wang cu obiecte din porțelan, cristal, cadouri și obiecte decorative argintate.

Piese elegante și inspirate, cadourile de laAZAY, fie că sunt pentru o nuntă, pentru un botez ori pentru a celebra prietenia, respectul sau dragostea, sunt realizate de către artizani britanici, francezi și italieni cu infinită grijă pentru detaliu și autenticitate.

Ce servicii oferă AZAY?

  • Livrare și ambalare impecabilă, în cel mai scurt timp, oriunde în lume;
  • Posibilitatea achiziționării pieselor la bucată sau în seturi integrale;
  • Piesele din cristal, din portelan sau din argint pot fi personalizate cu un mesaj, o dedicație sau o monogramă;
  • Sesiuni de Private Shopping;
  • Consultanță la domiciliu/sediu, la cerere, pentru organizarea unei liste de cadouri, pentru decorarea spațiului sau organizarea unei cine fabuloase.

Dacă vreți să descoperiți un loc în care vă puteți alege în voie obiecte care să șoptească rafinament și eleganță, sunteți așteptați cu cea mai mare curtoazie, la AZAY.