FacebookTwitterLinkedIn

Noul serial „Autopsia crimei” („Body of proof”), difuzat la AXN, în premieră pe 28 august, de la ora 20:10, spune povestea vieții și carierei Dr. Megan Hunt (Dana Delany), un medic legist, fost neurochirurg, care a trecut printr-un accident grav de mașină ce i-a încheiat cariera în chirurgie. Așa că se reorientează și devine investigator.

Filmul „Julie & Julia”, difuzat la AXN, pe 15 august, de la ora 23:00, în regia lui Nora Ephron și cu Meryl Streep (foto) în distribuție, pune în contrast viața bucătăresei-chef Julia Child (Meryl Streep), cu cea a tinerei Julie Powell, care deține un blog și aspiră la o viață de succes în domeniul culinar.

Cel de-al doilea film, „O fată frumoasă” („Pretty Girl”), difuzat la AXN, în două părți, pe 22 august și, respectiv, 29 august, de la ora 09:00, este un film italian în regia lui Giorgio Capitani, care spune povestea lui Sonia (Gabriella Pession) ce visează să ajungă jurnalistă. Până să își îndeplinească visul, ea are mai multe joburi part-time. Într-o zi, este confundată cu o escortă, de un om de afaceri, care îi va schimba viața.

Serialul „Psihologia crimei”, difuzat la AXN White, va avea premiera celui de-al patrulea sezon, pe 1 august, de la ora 18:40. Serialul spune povestea lui Chloe Saint-Laure, un detectiv din divizia omucideri, care este chemată să rezolve cele mai complicate cazuri, deoarece simțul ei dezvoltat îi permite să „citească” mințile criminalilor și pe cele ale victimelor.

VEZI CELE MAI VALOROASE CLUBURI SPORTIVE ALE ANULUI 2015!

AXN aparține Sony Pictures Television și are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru.

AXN are propriul birou la București care se ocupă de distribuția televiziunilor din portofoliu, iar publicitatea este vândută prin intermediul agenției Cable Direct.

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.