FacebookTwitterLinkedIn

Primul episod va rămâne online pe AXN Player timp de 24 de ore. În paralel AXN organizează un concurs pe pagina de Facebook, cu un premiu special – o vizionare privată, chiar înaintea premierei din 5 iunie.

Simulcast-ul din 5 iunie este primul eveniment de acest tip pentru televiziunile AXN și platformele lor digitale. Țări din America Latină, Brazilia, Europa și Asia participă la eveniment, primul episod al noului sezon fiind astfel disponibil în mai mult de 200 de milioane de gospodării din 67 de țări.

„Hannibal” este o producție Gaumont International Television în asociere cu Sony Pictures Television Networks.

AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa Centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. AXN difuzează cele mai îndrăgite filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.