Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Industrie |
|

AXN marchează Dragobetele în luna februarie cu “Turistul” și “Masca lui Zorro”

AXN difuzează în februarie, în premieră, serialul fantastic „Era morților vii” („Age of the living dead”), despre o țară măcinată de război și invadată de vampiri, și sărbătorește Dragobetele cu două filme în care acțiunea se îmbină cu povești de dragoste – „Masca lui Zorro” și „Turistul”, informează Media Expres.
The Tourist

„Era morților vii” /”Age of the living dead” este un serial horror britanic produs de BBC, în șase episoade, care a avut premiera în anul 2016. La AXN România va avea premiera vineri, 16 februarie, de la ora 22:55, cu difuzare săptămânală în aceeași zi de la aceeași oră, conform Media Expres.

În America aflată în carantină și ruptă de restul lumii, oameni și vampiri coexistă, datorită unui tratat de pace. Însă fiecare parte plănuiește, în secret, să o distrugă pe cealaltă. În timp ce marile puteri ale lumii dezbat dacă să intervină în acest conflict latent, un grup de oameni oferă refugiu unui vampir tânăr care poate fi soluția supraviețuirii, dar și a distrugerii lor. Nicola Posenor (“Mythica”), David Meadows (“Captain Phillips”) și Estella Warren (“Planeta maimuțelor”) dau viață personajelor din saga unei țări măcinate de război și de o molimă apocaliptică.

Filmul „Pistol Whipped” cu Steven Seagal are premiera pe AXN sâmbătă, 17 februarie, de la ora 22:55. Matt, un fost polițist de elită cu mari probleme legate de jocuri de noroc și îngropat în datorii, care primește o ofertă de bani care i-ar rezolva toate problemele ca să îl omoare pe cel mai cunoscut gangster din oraș.

De Dragobete AXN difuzează „Masca lui Zorro” și “Turistul”, pe 24 februarie, de la ora 15.45 și, respectiv, de la ora 21.00.

“Masca lui Zorro” îi are în rolurile principale pe Antonio Banderas, Anthony Hopkins și Catherine Zeta Jones. După ani în temniță, Don Diego de la Vega îl inițiază în arta spadei pe Alejandro, un tânăr curajos, transformându-l în noul Zorro. Acesta va reuși nu doar să câștige confruntarea cu diabolicul Don Rafael, dar se va îndrăgosti iremediabil de Elena.

“Turistul” este un film cu spioni cu Angelina Jolie și Johhny Depp, care spune povestea lui Frank, rănit în dragoste, care pornește într-o călătorie neprevăzută prin Europa pentru a se vindeca. Însă un flirt nevinovat cu Elise, o femeie senzațională, va declanșa o avalanșă de aventuri, intrigi și pericole. Povestea de dragoste se petrece pe fundalul peisajelor romantice din Paris și Veneția.

AXN mai difuzează în premieră seria de animație SF, „Starship Troopers Invasion”, de duminică, 25 februarie, de la ora 21.00. Căpitanul Carmen Ibanez și un trooper cunoscut ca Maior Henry Hero Varro trebuie să conducă o echipă pentru a găsi nava dispărută, dar și pentru a afla ce s-a întâmplat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii