Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AXN difuzează sezonul 4 din seria „Elementary” și un film cu Wesley Snipes care se petrece în București

AXN a anunțat premierele lunii februarie 2016, printre care se numără sezonul al 4-lea din „Sherlock Holmes și Dr. Watson” („Elementary”), din 22 februarie, de la ora 22:55 și filmul cu Wesley Snipes care se petrece în București „7 Secunde” („7 Seconds”), programat pe 28 februarie, de la ora 21:00, informează Media Expres.
AXN

Sherlock Holmes, interpretat de actorul Jonny Lee Miller, și Dr. Watson, interpretat de actrița Lucy Liu, revin în al patrulea sezon al serialului de pe AXN. Inițial aflați într-o relație sponsor – client, legătura lui Watson cu Holmes se încheie când Sherlock acceptă un loc de muncă în serviciile secrete MI6 din Londra.

Holmes află că Watson și-a început propria agenție de investigații și este principalul consultant al NYPD, lucrând în mod regulat cu Căpitanul Thomas Gregson și detectivul Marcus Bell. Pentru a complica lucrurile și mai mult în relația lor, intervine în peisaj noua protejată a lui Holmes, Kitty.

VEZI TELEVIZIUNILE DE FILME CU CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE!

Un adversar din trecutul lui Kitty îi aduce din nou împreună pentru a-și uni forțele în căutarea răufăcătorului. Când Kitty este plecată, cei doi încearcă să-și refacă parteneriatul și prietenia, dar fantome din trecut le amenință reconcilierea.

Thrillerul „7 Secunde” cu difuzare în 28 februarie, la 21:00, se petrece la București unde hoțul profesionist Jack Tulliver (Wesley Snipes) și echipajul său planifică un jaf blindat, dar sunt prinși într-o ambuscadă de către un grup de rakeți români. Tulliver scapă cu un geamantan misterios sigilat, cea mai valoroasă parte a obiectelor furate.

AXN mai difuzează în februarie premierele: „Faster: Iute ca glonţul”/ „Faster”, pe 13 februarie, de la ora 21:00, cu Dwayne Johnson, „Fură şi fugi”/„Takers”, pe 27 februarie, de la ora 21:00, cu doi detectivi Jack Welles (Matt Dillon) și Eddie Hatcher (Jay Hernandez) în care apare printre altele prezentatorul unora din seriile de pe Discovery Idris Elba și filmul de groază „Căminul ororilor 3”/ “Hostel: Part III”, pe 27 februarie, de la ora 23:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii