Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AXN difuzează sezonul 2 din „Crossing Lines” cu Marcel Iureș în rolul personajului negativ

La început acestei toamne, AXN aduce noi sezoane ale celor mai apreciate seriale printre care sezonul 2 din „Polițiși fără frontiere” („Crossing Lines”), producția originală AXN, filmată în totalitate în Europa care, alături de protagoniștii din rolurile principale, William Fichtner și Donald Sutherland, îl are în distribuție pe Marcel Iureș, informează Media Expres.
????????????????????????

„Polițiști fără frontiere” (foto) se difuzează din 23 septembrie, în fiecare marți, de la ora 22:00. AXN mai aduce un sezon nou din „Hawaii Five – 0” (sezonul 2) din 11 septembrie, în fiecare joi, de la 22:00.

AXN Black va difuza din 19 septembrie un serial nou, „Parteneri cu bucluc“ – „Common Law”, în fiecare vineri de la ora 23:05. De asemenea, AXN Black va difuza un sezon nou (al 2-lea) din „Legenda căutătorului” – „Legend of the Seeker”, din 30 septembrie, în fiecare marți, de la 22:10.

Dintre celelalte două televiziuni din pachetul AXN, AXN White va difuza în premieră filmele „Camera de Refugiu” („Panic Room”), pe 13 septembrie, de la ora 23:45 și „Masca lui Zorro” („Mask Of Zorro”) pe 27 septembrie, de la ora 20:05, iar AXN Spin va dfuza „Povestea unui Cavaler” („A Knight’s Tale”) pe 20 septembrie, de la ora 22:00 și „Cavalerii Mesei Rotunde” („First Knight”) pe 27 septembrie, de la ora 22:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii