Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AXN difuzează serialul „Secrete și minciuni” la câteva zile după ce a fost lansat în SUA

AXN prezintă din 6 martie, ora 22:00, cea mai recentă producție a televiziunii americane ABC, „Secrete și minciuni”, un serial de 10 episoade cu Ryan Phillippe și Juliette Lewis ce debutează în România la doar câteva zile după premiera din Statele Unite ale Americii, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Secrete și minciuni

Serialul se plasează în genului thriller cu detectivi. Ben Crawford (Ryan Phillippe) trece din rolul de bun samaritean la suspect de omor calificat după ce descoperă trupul neînsuflețit al fiului vecinilor, Tom Murphy, în pădurea din apropierea casei.

Pe măsură ce detectivul Andrea Cornell (Juliette Lewis) caută adevărul și îl plasează pe Ben în topul suspecților, cazul se complică și se dezvăluie în fața telespectatorilor din perspectiva lui Ben.

„Secrete și minciuni” este bazat pe producția australiană originală „Secrets & Lies”, creată de Stephen Irwin.

Televiziunea AXN aparține Sony Pictures International și are peste 16 milioane de abonaţi în Europa Centrală, unde este difuzată în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru.

Televiziunea are un public țintă principal format din tineri adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani și difuzează seriale şi filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii