Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AXN difuzează în premieră serialul „CSI:Cyber” din 3 decembrie

AXN, televiziune Sony Pictures Television, prezintă din 3 decembrie, ora 22:00, în fiecare joi, „CSI: Cyber”, cea mai recentă producție a francizei globale CSI. În noul serial, câștigătoarea premiului Emmy, Patricia Arquette, joacă rolul liderului Diviziei de investigații cibernetice din cadrul FBI.
CSI: CYBER

Spin-off-ul francizei, „CSI: Cyber”, duce firul narativ pe linia investigațiilor unor infracțiuni cibernetice de mare amploare. Echipa agenților speciali din cadrul FBI își concentrează eforturile pe identificarea autorilor infracțiunilor petrecute în Statele Unite, din biroul lor din Washington. Avery Ryan, liderul echipei, este un psiholog foarte apreciat, care a pus bazele echipei de lucru și a unei metode inovatoare de condamnare a vinovaților: în loc de închisoare, ei lucrează în favoarea echipei.

Ryan și echipa ei – Simon Sifter, Elijah Mundo, Daniel Krumitz, Raven Ramirez și Brody Nelson – abordează o mare varietate de cazuri de infracțiuni digitale – de la crime, la furturi cibernetice, hacking, comportament sexual ofensator sau șantaj.

În „CSI: Cyber” apar, de asemenea, James Van Der Beek (cunoscut publicului din serialul „Dawson’s Creek”, unde intepreta rolul principal – Dawson Leery), Peter MacNicol (cunoscut publicului din serialul „Ally McBeal”, rolul John „The Biscuit” Cage), Shad Moss (a.k.a. rapper-ul Bow Wow), Charley Koontz („Contracted”) și Hayley Kiyoko („Insidious: Chapter 3”).

Serialul, aflat la primul sezon (13 episoade) debutează în România pe AXN, în 3 decembrie și poate fi urmărit în fiecare joi, de la 22:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii