Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

AXN difuzează în premieră thrillerul „Harrow – Viață de legist”, începând din 6 noiembrie

AXN difuzează un nou thriller procedural, „Harrow – Viață de legist” (Harrow), începând din 6 noiembrie, în fiecare marți seara, de la ora 22.00. Noua producție, cu Ioan Gruffudd în rol principal, este un serial intens despre viața și cariera unui medic legist, care apelează la metode ușor neortodoxe în rezolvarea cazurilor.
IOAN GRUFFUDD

Doctorul Daniel Harrow (Gruffudd) este un legist care iese din tipare. Cu empatie față de persoanele decedate și cu o inclinație spre nerespectarea regulilor și a autorității, Harrow reușește să rezolve chiar și cele mai bizare cazuri. Misiunea lui este de a da o voce victimelor și nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul.

Însă, în momentul în care un secret îngrozitor din trecut îi amenință prezentul, familia, cariera și propria viață, Harrow va trebui, pentru prima dată, nu doar să nu rezolve o crimă, ci să o îngroape definitiv.

Noul serial a fost creat de Stephen M. Irwin (Secrets and Lies) și Leigh McGrath, în timp ce Tracey Robertson și Nathan sunt producători executivi. Din distribuție mai fac parte Robyn Malcom (Outrageous Fortune), Ella Newton (Newton’s Law), Anna Lise Phillips (Revolution) și Damien Garvey (The Leftovers).

Serialul va fi difuzat începând din 6 noiembrie, în fiecare marți seara, de la ora 22:00, la AXN.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL NAȚIONAL – OCTOMBRIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii