FacebookTwitterLinkedIn

Noul serial dezvăluie povestea supraviețuitoarei unui faimos caz de răpire de minori, Kit “Kick” Lanigan (Rambin), și a lui Frank Novak (Noth), agentul FBI care a salvat-o.

Timp de cinsprezece ani, perioadă în care s-a străduit să uite drama prin care a trecut, Kick s-a antrenat în arte marțiale și în folosirea armelor, convinsă că doar așa se va putea apăra în orice moment de un atacator. Isteață, puternică, funny, uneori cu un umor negru și fără să își lase emoțiile la vedere, eroina va trebui să decidă dacă vrea să se confrunte cu demonii trecutului în momentul în care primește o vizită neașteptată din partea lui Novak. Acesta este un veteran FBI, cu imbolduri de renegat, care formează o echipă mică, o unitate specializată în cazuri de răpiri cu resurse puse la dispoziție de FBI. Cu o vastă experiență, Novak este liderul de necontestat al echipei, precum și o figură paternă pentru Kick. Speranța lui este că, implicându-o în noul proiect, aceasta va reuși să lase trecutul în urmă.

Fostul ofițer John Bishop (Danny Pino), agentul Kennedy (Tracie Thoms) și James Finley (Andy Mientus) completează echipa care se dedică cu mult curaj rezolvării cazurilor de răpire și persoane dispărute.

Noua producție formată din 12 episoade este produsă de NBCUniversal Studios.

Seria a fost creată de Matt Lopez (The Sorcerer’s Apprentice), în timp ce Barry O’Brien (CSI Miami), JoAnn Alfano (30 Rock), Kim Moses (Ghost Whisperer) și Sara Colleton (Dexter) sunt producători executivi.

Serialul se va difuza din 1 octombrie, în fiecare luni seara, de la ora 22:00, la AXN.