Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

AXN difuzează noul serial dramă de investigații “Povara adevărului” (Burden of truth)

AXN difuzează un nou serial dramă de investigații, “Povara adevărului” (Burden of truth), începând de astăzi, 4 februarie, în fiecare marți seara, de la ora 21.00, cu episoade duble.
 aboneaza-te
BOT_Ep4_D27_ST_337.dng

“Povara adevărului” o aduce în prim plan pe Kristin Kreuk, cunoscută telespectatorilor din “Smallville” și “Beauty and the Beast”, în rolul unei tinere avocat – Joanna Hanley – cu o carieră promițătoare într-o mare firmă de avocatură.

Joanna se vede nevoită să revină acasă, în Millwood, un orășel cu un trecut industrial și un viitor incert, pentru a reprezenta un client important într-o dispută legală cu câteva tinere de liceu. Elevele și avocatul acestora, Billy Crawford (Peter Mooney – “Rookie Blue”), fost coleg de liceu cu Joanna, nu au nicio șansă în timpul procesului și astfel, aceasta reușește să obțină un verdict în favoarea clientului ei, fără prea mari bătăi de cap.

Topul televiziunilor cu cele mai mari audiențe la nivel urban – IANUARIE 2020

Curând însă, Joanna descoperă că fetele sunt mult mai bolnave decât își imagina toată lumea și nu sunt singurele persoane din oraș care manifestă ciudatele simptome – dureri și crize incontrolabile, care le transformă viețile într-un calvar. Toate femeile afectate de această boală misterioasă, ce are cauze necunoscute, au nevoie de ajutor, astfel că Joanna decide să renunțe la viața într-o metropolă, exact în momentul în care numirea ei ca partner în cadrul firmei de avocatură era o certitudine.

Decizia de a se întoarce în Millwood și de a le apăra pe tinere este întărită de sentimentul că viața ei nu este așa cum și-a dorit-o, dar și că acasă au rămas multe lucruri nerezolvate. Joanna și Billy vor trebui să găsească un numitor comun în strategia de apărare, să lase la o parte trecutul și să găsească cauza îmbolnăvirilor, pentru a le salva pe tinere.

Audiențele televiziunilor de filme și seriale – IANUARIE 2020

Kristin Kreuk este și producător executiv al noii serii, alături de Ilana Frank (The Eleventh Hour, Saving Hope, Rookie Blue), Adam Pettle, Linda Pope și Jocelyn Hamilton.

Pe parcursul celor zece episoade, drama “Povara adevărului” va explora relațiile interumane în contextul unui mister juridic, accentuând stresul și impactul pe care îl resimt investigatorii și avocații într-un caz al cărui deznodământ poate rămâne incert, dar și pericolele unei boli care se răspândește rapid și ale cărei cauze pot rămâne necunoscute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii