FacebookTwitterLinkedIn

AXN White difuzează sezonul 1 din serialul despre concurența dintre casele de licitații de artă „The art of more” și sezonul al treilea din seria polițistă „Rookie Blue”.

Filme și seriale la AXN:

Travelers” – premieră, din 15 iunie, vinerea de la ora 22:55; cu Eric McCormack, Mackenzie Porter, Jared Abrahamson

Noul serial SF prezintă povestea a cinci „călători” din viitor, din momentul în care își transferă conștiința. Într-un viitor foarte îndepărtat, ultimii oamenii care au reușit să supraviețuiască găsesc o soluție prin care să își trimită conștiința înapoi în trecut. Acești „călători” pun stăpânire pe viața unor oameni aparent aleși întâmplător din secolul 21, având misiunea secretă de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, de la politica și diplomația corupte care au dus la distopia din viitorul pe care l-au abandonat. „Călătorii” aleg viețile unor oameni care sunt pe punctul de a muri. Însă, cu toate eforturile de a afla aproape totul despre viețile acestora, „călătorii” descoperă rapid că aceste impersonări sunt mult mai dificile decât și-ar fi imaginat vreodată. Pentru ei, păstrarea aparențelor se va dovedi la fel de dificilă ca misiunea inițială, cea de a salva lumea.

Battle Creek” – premieră, din 19 iunie, marțea de la ora 22:00; cu Josh Duhamel, Dean Winters

Noua serie creată de David Shore (Dr. House) și Vince Gillian (Breaking Bad) este o tragicomedie care urmărește relația complicată între un detectiv al poliției și un agent FBI, în orășelul Battle Creek din Michigan. Detectivul Russ Agnew se lamentează constant de lipsa finanțării și a echipamentului învechit de care dispune poliția locală din Battle Creek, însă se pare că plângerile sale sunt ascultate și ajutorul este pe drum. Agentul special FBI Milt Chamberlainse se mută în oraș pentru a deschide o agenție, fapt ce aparent îi bucură pe foștii săi colegi din Detroit, care abia așteaptă să scape de el. Chamberlain sosește în Battle Creek exact în momentul în care orașul se confruntă cu una dintre cele mai mari crime din istorie – un dublu asasinat, care pare că are legătură cu traficul de metamfetamine.

Regina” („Reign”) – sezonul 4, din 22 iunie, luni – vineri de la ora 15:10; cu Adelaide Kane, Megan Follows, Rachel Skarsten

Povestea ascensiunii la tron a Reginei Scoției, Mary, prinsă într-un tumult de intrigi sexuale și politice, ajunge la final în ultimul sezon al dramei istorice cu accente fantasy, „Regina”.

Noul sezon o găsește pe Mary înapoi în Scoția, în încercarea de a redobândi controlul asupra pământului ce i se cuvine. Regina va trebui să jongleze cu aliații săi, printre care bastardul ei frate vitreg, James, și sincerul Lord Bothwell, precum și cu dușmanii, precum pastorul protestant John Knox.

Candice Renoir” – sezonul 4, două episoade din 7 iunie, joia de la ora 22:55, cu Cécile Bois, Raphaël Lenglet

În sezonul patru, Candice se mută într-o casă nouă și frumoasă pe malul apei. Copiii, câinele și David, iubitul ei care locuiește în noua sa barcă, sunt încântați. Dar absența lui Antoine, transferat recent la P.J. de Montpellier, o apasă. Însă în timpul unei investigații privind crima suspectă a unui paznic ucis de o rachetă de semnalizare, unde fiul victimei pare a fi principalul suspect, Candice se reîntâlnește cu Antoine. Nu toate lucrurile sunt roz în viața lui Candice în acest sezon, ea va avea parte de surprize neplăcute, fiind prinsă în povestea complicată dintre Antoine și noua lui șefă, Sylvie Leclerc.
AXN White

The art of more” – sezonul 1, din 18 iunie, luni – vineri de la ora 00:00; cu Dennis Quaid, Christian Cooke, Kate Bosworth

Casa de licitațiii Parke- Mason vinde colecția Davenport, propulsând astfel cariera lui Graham Connor, cel mai nou licitator. Când Hassan, un hoț pe care Graham îl știe din perioada petrecută în Irak, revine, încep să apară probleme. În același timp, mogul imobiliar Sam Brukner decide să își scoată la licitație impresionanta colecție de artă, ceea ce declansează o competiție aprigă între Parke-Mason și casa de licitații rivală, DeGraaf’s.

Ofiţeri începători” („Rookie Blue) – sezonul 3, din 25 iunie, luni – vineri de la ora 17:35; cu Missy Peregrym, Gregory Smith, Charlotte Sullivan.

Începutul celui de-al treilea sezon al seriei dramatice, care oferă o imagine candidă asupra vieții personale și profesionale a cinci ofițeri începători în primii ani în acțiune, îi găsește pe ofițerii secției 15 mult mai experimentați – deja au aflat cum se folosește o armă, au prins criminali și au ajutat oameni, exact așa cum și-au dorit.