FacebookTwitterLinkedIn

NCIS NOLA (New Orleans), sezonul al doilea, începe din 7 septembrie, de la ora 21:00, pe AXN. Spin-off-ul faimoasei producții NCIS aduce în primul episod al seriei a doua echipa agentului special Pride (Scott Bakula) care pune la cale o operațiune specială, sub acoperire, pentru recuperarea un proiectil furat ce urmează să fie folosit într-un atac de proporții. Artistul american Dr. John își face apariția în primul episod al sezonului doi.

AXN Black programează seria maghiară „Totalcar”, sezonul unu, din 15 septembrie, de la ora 21:55.

„Total Car” este emisiunea TV auto-moto cea mai populară din Ungaria, combinând comentariile realiste cu umorul fin. Fiecare episod are câte trei părți distincte, de obicei despre mașini, ocazional despre tancuri, excavatoare, avioane sau vehicule similare.

CITEȘTE: CĂDERE LIBERĂ

Emisiunea are un stil inconfundabil, foarte sincer, autoironic, ceea ce îi apropie pe telespectatori de prezentatorii Gábor Bazsó și Róbert Winkler (foto), mari entuziaști ai industriei auto-moto, la rândul lor pasionați de restaurarea mașinilor, dar și de curse auto.

AXN Spin difuzează documentarul „O supermașină pe gustul tuturor” / „Focus RS: A People’s Supercar”, din 4 septembrie, de la ora 22:50.

Încă din 1960, mașinile RS de la Ford au fost un punct de atracție pentru fanii din toată lumea. Pentru prima dată, unui echipaj de filmare are acces exclusiv la etapa de dezvoltare, testare și lansare a celei mai noi versiuni a modelului: Ford Focus RS. De-a lungul a trei ani, au fost filmate evoluțiile echipelor de dezvoltare, din Arizona până în zona Arctică, de la studiourile de design la laboratoarele de testare pentru coliziuni. Pentru realizarea documentarului superstarul Ken Block s-a alăturat echipei RS.