Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

AXA România, creştere cu 31% a primelor totale subscrise la finalul lui 2012

Violeta_Ciurel.jpg
La nivel de grup, Axa a înregistrat venituri de 90,1 miliarde de euro. Ăn România, compania de asigurări a înregistrat o creştere de 31% a primelor brute subscrise pentru întreg portofoliul în 2012, primele corespunzătoare poliţelor nou subscrise anul trecut pentru clienţii individuali înregistrând o creştere semnificativă de 74%.

„Aceste rezultate pozitive susţinute se datorează în mare parte investiţiilor în dezvoltarea reţelei de distribuţie, precum şi a investiţiilor media în comunicarea susţinută pe care AXA a avut-o cu consumatorii români pe întreg parcursul anului trecut. AXA România şi-a extins operaţiunile prin creşterea retelei de distribuţie de la 41 la 51 de agenţii în 2012, având astăzi peste 700 de consultanţi financiari la dispoziţia clienţilor şi potenţialilor săi clienţi din întreaga ţară”, a afirmat Violeta Ciurel, preşedinte&CEO AXA România, prezentă în Top Forbes Cele Mai Influente Femei din România.

Vezi de ce crește prețul RCA

În perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2012, nivelul primelor brute subscrise ale companiilor care fac parte din Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (aproape 85% din companiile din domeniu) s-a ridicat la 4,46 miliarde de lei.

La nivel global, AXA Group a înregistrat în 2012 o creştere cu 5% a veniturilor atingând nivelul de 90,1 miliarde de euro, dar şi pragul de 102 milioane de clienţi în întreaga lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii