Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Avra și The Pilates Studio lansează „Postnatal BodyLove”, programul dedicat mamelor

Avra Aesthetic Intitute și The Pilates Studio lansează „Postnatal BodyLove”, un program dedicat femeilor care își doresc să își recapete tonusul muscular și să revină la forma perfectă după naștere, combinând cea mai eficientă metodă de antrenament de Pilates cu tehnologia estetică non-invazivă pentru remodelarea corpului și redarea fermității pielii.
The Pilates Studio

Perioada post-natală este una în care este important să ai grijă de corpul tău și să îi acorzi atenție, dar pentru o proaspătă mămică acest lucru este de multe ori o provocare.

„Programul oferă rezultate rapide și armonioase, ajutând în același timp la tonifierea musculaturii, recăpătarea fermității pielii, reducerea vergeturilor și scăderea în centimetri, într-un mod neinvaziv, fără durere, fără efecte secundare, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație în domeniul esteticii corporale. Procedurile de tratament cu ajutorul tehnologiei BTL Vanquish Me, BTL Exilist Elite și BTL X-Wave sunt recomandate după întreruperea alăptării. ”, Marina Aristotel, Managing Director AVRA Aesthetic Institute.

„Metoda de Pilates ce are la bază aparatele BASI® Systems este adaptată corpului sensibil după naștere, astfel încât perioada post natală poate fi o perioadă potrivită pentru a acorda mai multă atenție corpului tău și a începe să-l iubești. Programul ”POSTNATAL BodyLove” a fost conceput astfel încât prin mișcările sale ușoare, dar eficiente, să te ajute să îți întărești musculatura abdominală, să îți corectezi postura și să elimini sau să previi durerile de spate., spune Sara Bucurescu, fondator și instructor The Pilates Studio.

Programul POSTNATAL BodyLove este conceput în două variante, adaptându-se astfel nevoilor diferite ale corpului după naștere:

  • 12 sesiuni de Pilates cu un instructor privat (în valoare de 1920 RON) și 6 sesiuni de tratamente profesionale AVRA Core Essential (în valoare de 4400 RON) pentru 5600 RON.
  • 12 sesiuni de Pilates cu un instructor privat (în valoare de 1920 RON) și 6 sesiuni de tratamente profesionale AVRA Exilis Protocol (în valoare de 2900 RON) pentru 4100 RON.

AVRA Core Essentials este o combinație de tratamente care folosesc tehnologia BTL Vanquish ME & BTL X-Wave care te vor ajuta să pierzi centimetri nedoriți din zona taliei și să redai fermitatea pielii din jurul abdomenului într-un mod neinvaziv, nedureros și eficient. AVRA Exilis Protocol este o procedură rapidă, sigură, eficientă, folosind  cea mai avansată tehnologie din lume, concepută pentru a te ajuta să pierzi centimetri și să redai fermitatea pielii din zona vizată prin stimularea producției de colagen datorită utilizării ultrasunetelor și undelor de radiofrecvență monopolare cu pulsații continue.

Antrenamentele de Pilates cu ajutorul sistemului BASI® Block lucrează întregul corp, ajutând la îmbunătățirea posturii, prevenirea durerilor de spate, alungirea și tonifierea musculaturii și redarea flexibilității. În combinație cu tratamentele AVRA Aesthetic Institute, antrenamentele vizează zonele cele mai afectate în timpul sarcinii, redându-le tonusul și fermitatea. 

Despre AVRA Aesthetic Institute

Lansat în 2017 în București, institutul de estetică corporală și facială AVRA este o destinație premium pentru tratamente precise, inovatoare și nedureroase pentru slăbire, remodelare și rejuvenare. La baza protocoalelor de tratament AVRA stă tehnologia inovatoare BTL Vanquish ME, BTL Exilis Elite, BTL X-WAVE, BTL Lymphastym, Platinum GMT Diode Laser, Jet Peel și PCA SKIN.

Despre The Pilates Studio

The Pilates Studio declară că este primul studio din România echipat cu aparate de Pilates BASI® Systems și primul studio din Bucureşti cu instructori certificaţi pe toate aparatele de Pilates.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii