FacebookTwitterLinkedIn

În fiecare an, la nivel internațional, numărul procedurilor invazive scade, fiind înlocuite cu proceduri non-invazive, care sunt rapide, eficiente și au rezultate vizibile și de durată, comparabile cu cele obținute prin proceduri chirurgicale. Cu ajutorul inovației tehnologice, aceste rezultate pot fi obținute astăzi fără durere, în sesiuni de tratament scurte, ce pot fi programate în pauza de prânz.

„Am gândit AVRA ca un institut de estetică unisex, un loc în care tehnologia inovatoare te ajută să te simți bine în corpul și în pielea ta, la orice vârstă. În această perioadă, în care vorbim foarte mult despre wellness și stil de viață sănătos, avem uneori tendința de a privi tehnologia ca pe ceva invaziv sau o soluție pentru cei cărora le lipsește determinarea. Este, în schimb, una dintre cele mai prietenoase metode prin care poți ajunge cea mai bună variantă a ta, acum, fie potențând rezultatele antrenamentelor sportive și ale unui stil de viață echilibrat sau devenind un declanșator și mijlocitor pentru o schimbare cu rezultate rapide și durabile”, spune Marina Aristotel,  AVRA Aesthetic Institute Managing Director.

Beneficiind de experiența câștigată în peste 25 ani de activitate în domeniul medicinei și chirurgiei estetice în clinicile SkourasMed din Grecia, Institutul AVRA Aesthetic aduce acum în România cele mai avansate soluții tehnologice din lume. Echipa alcătuită din esteticieni specializați, susținută de un nutriționist autorizat și de personal medical, oferă protocoale de tratament personalizat care asigură cele mai bune rezultate în cel mai scurt interval de timp, ținând cont de caracteristici individuale precum vârsta, parametrii corporali și tipul de piele, istoricul de tratament și stilul de viață.

AVRA Aesthetic Institute oferă o varietate de tratamente neinvanzive bazate pe folosirea inovației tehnologice în: remodelare corporală, refacerea fermității pielii, reducerea grăsimii și a circumferinței abdomenului și taliei, tratarea cicatricilor și vergeturilor, epilare definitivă, lifting și rejuvenare facială, precum și alte tratamente dermoestetice pentru probleme ale tenului precum pete pigmentare, cicatrici postacneice, riduri, piele ternă, piele flască.

Toate protocoalele de tratament pentru remodelare corporală de la AVRA includ un program nutrițional gratuit, dezvoltat de un consultant în nutriție autorizat, în baza rezultatelor evaluarii corporale cu tehnologia InBody și analiza regimului alimentar, a stării de sănătate și a stilului de viață, astfel încât schimbările obținute rapid cu ajutorul tehnologiei  să poată fi menținute pe termen lung.

La baza protocoalelor de tratament AVRA stă tehnologia inovatoare, recunoscută a producătorului de echipamente medicale și estetice BTL: BTL Vanquish Me, BTL Exilis Elite, BTL X-WAVE, BTL Lymphastim alături de laserul pentru epilare definitivă Platinum GMT Diode, tehnologia pentru hidrodermabraziune și infuzare Jet Peel și peeling-urile chimice și tratamentele cosmetice PCA Skin.