Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Avra Aesthetic Institute lansează tratamentul Exilis Ultra Femme 360

Realizând o abordare complet inovatoare în ceea ce privește sănătatea femeilor, procedura Ultra Femme 360™, disponibilă în exlusivitate la AVRA Aesthetic Institute, asigură cel mai rapid tratament non-invaziv disponibil pentru zonele intime.
BTL Exilis Ultra 360

Tratamentul EXILIS ULTRA ​​Femme 360 este o alternativă sigură și eficientă, non chirurgicală, recomandată femeilor care își doresc reconturarea zonei intime după naștere, scădere bruscă în greutate sau pentru a reduce efectele îmbătrânirii în această zonă.

Tratamentul ​​este nedureros, pacientul simțind o senzație de căldură în zona vizată. Procedura este non-invazivă, astfel încât nu este necesară anestezie și nici o perioadă de recuperare.

Un protocol de patru sesiuni de tratament, programate la distanță de o săptămână sau două, este indicat pentru a obține rezultate optime. Unele îmbunătățiri pot fi observate și simțite imediat după tratament, rezultatele finale fiind obținute la 4 săptămâni după ultima sesiune de tratament, deoarece colagenul continuă să fie remodelat în această perioadă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii