Cautare
, Staff

Uncategorized |
|

Avon aniversează 20 de ani de existenţă în România

Avon a marcat  20 de ani în România printr-un moment festiv la Grand Hôtel du Boulevard din Bucureşti. La eveniment a fost prezentă şi Sheri McCoy, CEO al Avon Products, alături de Miguel Fernandez, Global President Avon.
© Mihnea Ratte

Timp de două decenii, brandul s-a făcut remarcat în societate prin campanii sociale precum lupta împotriva violenţei domestice sau lupta împotriva cancerului la san.

Gazda evenimentului a fost Anca Serea Sînă, una dintre cele mai noi ambasadoare Avon. Printre cele mai vizibile personalităţi din România susţinătoare ale mărcii se numără Andreea Marin, Andreea Ibacka, INNA, Adrian Sînă, Tily Niculae.

Îndelung aplaudată de public a fost Angela Creţu, cel mai tânăr lider din istoria Avon care a ocupat poziţii executive în vânzări, atât în România, cât şi în Serbia, Rusia, Turcia şi SUA.

Aniversarea celor 20 de ani aduce şi o noutate marca Avon, ce constă într-o nouă aplicaţie care ajută în alegerea nuanţei corespunzătoare de ruj. Elementul inovativ vine cu posibilitatea de a scana o bucată din materialul vestimentaţiei, care ulterior introdusă în aplicaţie, va alege automat nunanța care se va potrivi cu îmbrăcămintea, dintr-o paleta largă de culori prestabilite.

Promovând ideea că „Frumuseţea are viitor”, Avon România reprezintă cel mai vizibil brand de cosmetice, aflat în top 15 vânzări Avon la nivel mondial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii