Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Avocații de la NNDKP și Cornerstone Communications, compania fostului șef polonez al BVB, s-au aliat pentru a le oferi servicii investitorilor și firmelor

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) și Cornerstone Communications, o companie de relații cu investitorii controlată de polonezul Ludwik Sobolewski, fostul CEO al Bursei de Valori București, au anunțat stabilirea unei alianțe, începând cu 26 februarie.
 aboneaza-te
parteneriat shutterstock_546229267

NNDKP, una dintre cele mai vechi firme de avocatură din România, oferă servicii în dreptul afacerilor (tranzacții pe piața de capital, fuziuni și achiziții, asistență privind aspectele de reglementare, consultanță fiscală), iar Cornerstone Communications oferă servicii în domeniul relațiilor cu investitorii, comunicare financiară, diversificarea bazei de investitori și asistență în cadrul tranzacțiilor.

Fostul șef al BVB a rămas pe piața de capital: a înființat, alături de câțiva parteneri, o companie de consultanță privind relațiile cu investitorii, care va activa în Europa Centrală și de Est

Prin intermediul acestei alianțe, ei susțin că vor acorda consultanță companiilor în căutare de servicii complementare și asistență profesională. Abordarea este aceea ca alături de consultanță și de consiliere să se implementeze soluții concrete, vizând îmbunătățirea operațiunilor companiilor și dezvoltarea lor strategică.

Prin această colaborare, ne propunem să sprijinim companiile în vederea optimizării financiare, extinderii către piețe noi, identificarea și fructificarea unor noi posibilități de creștere economică, organică ori prin fuziuni și achiziții (M&A), stabilirea de diverse parteneriate în piață și a creșterii valorii acestora, în cazul în care o companie este listată sau intenționează să se listeze”, se scrie într-un comunicat de presă al celor două companii.

Ambele organizații își propun să valorifice sinergiile identificate și să ofere servicii complementare către toate segmentele pieței: companii recent înființate, întreprinderi mici și mijlocii, companii mari, inclusiv cele listate, din diverse sectoare și ramuri ale economiei.

„Accelerăm dezvoltarea modelului nostru de afaceri printr-un nou pas strategic lansând o colaborare cu o companie în plină ascensiune din industria financiară. O firmă de avocatură modernă trebuie să integreze profesionalismul său remarcabil într-un context mai larg cu scopul de a asista clienții în cel mai potrivit mod în acest mediu competitiv și internațional”, a declarat Ion Nestor, Partener Senior și Partner Coordonator al NNDKP.

Firmele partenere își vor desfășura activitatea în clădirea Globalworth Tower din București.

„Această alianță este cimentată de obiectivele comune, de competențele complementare și de aceeași părere privind evoluția lumii afacerilor. Alianța cu NNDKP reflectă transformarea de succes a mediului de afaceri în Europa Centrală și de Est”, a spus Ludwik Sobolewski, cofondator al Cornerstone Communications.

Înființată în 1990, NNDKP a fost una dintre primele societăți de avocatură din România care a propus servicii IP asociate în mod uzual cu firmele de tip butic, prin NNDKP Consiliere în Proprietate Intelectuală, cât și servicii juridice și fiscale integrate prin NNDKP Consultanță Fiscală. De asemenea, în 2016, avocații de la Nestor au încheiat o alianță strategică cu Transfer Princing Services. În prezent NNDKP Legal & tax are o echipă formată din peste 160 de avocați si consultanți (fiscali și în proprietate intelectuală).

Cornerstone Communications este o companie transfontalieră de relații cu investitorii din ECE, furnizând servicii în domeniul relațiilor cu investitorii (IR), interacțiunii cu acționarii, PR pentru piețele de capital și generarea de parteneriate între companii și investitori. Cu sedii în București și Varșovia, compania a fost lansată la finele lunii ianuarie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii