FacebookTwitterLinkedIn

Lideri din domeniul tehnologiei de la Mozilla vă vor prezenta noile tehnologii contruite pentru a extinde și suporta noua platformă. Așa că, dacă ești Web developer, te vei simți ca la tine acasă programând aplicații în HTML5, JavaScript și CCS pentru sistemul de operare Firefox. “Acest eveniment nu este o competiție, ci o oportunitate pentru a începe să creezi aplicații mobile pentru piața Firefox și pentru sosirea telefonului cu sistemul de operare Firefox. Este, de asemenea, o oportunitate minunată pentru a dezvălui proiectul tău unei audiențe formată din colegi, lideri din domeniu și inovatori”, spun organizatorii.  

Găsiți aici mai multe informații.

Ce aveți de adus:

Aduceți cu voi device-urile sau aparatele pe care rulează Linux, Mac sau Windows. Noi vă vom oferi tot ceea ce veți mai avea nevoie.

Ce aveți de construit:

Aplicații. Aplicații. Aplicații. Piața Firefox este în căutare de aplicații libere Web care să funcționeze pe un dispozitiv mobil pentru sistemul de operare Firefox și Firefox pentru Android. Dar noi suntem interesați de toate felurile de aplicații Web. Puteți veni cu o aplicație HTML5 pe care ați început-o și pe care doriți să o continuați, finalizați, finisați sau doar să o prezentați.

Program:

08:30 –  09:30 – Înregistrare. Cafea, micul dejun.

09:30 –  10:00 – Introducere în sistemul de operare Firefox și piața de aplicații

10:00 – 11:30  – Prezentări despre tehnologiile folosite

11:30 – 12:00  – Video. Q&A

12:00 – 13:00 – Pauză

13:00 – 18:00 – crearea de aplicații

18:30 – 21:00 – Prezentări și timp de socializare