FacebookTwitterLinkedIn

AVIRA SOFT România, companie germană specializată în soluții de securitate IT, a închiriat o suprafață de 1.650 de metri pătrați de birouri de clasa A în clădirea Armand Business Centre, printr-o tranzacție încheiată de The Advisers/Knight Frank.

Tranzacția a fost încheiată în februarie, cu câteva luni înainte de finalizarea clădirii. Relocarea companiei este menită să acopere nevoia de expansiune a multinaționalei IT, care are în România un birou cu peste 100 de angajați. Compania se va muta în noul spațiu în luna aprilie, dupa amenajarea interioarăși finalizarea ultimelor detalii ale proiectului.

Află cu cât a crescut stocul de spații de birouri în 2012

„Dezvoltarea companiei noastre pe piața locală și nu numai se datorează în principal potențialului enorm conferit zonei IT de forța noastră de muncă foarte bine pregatită, care deja are o tradiție în această industrie”, spune Gabriela Mechea, Romania Operations Country Manager, Avira Soft.

Vezi ce vor angajații din clădirile de birouri

Armand Business Centre, deținută în prezent de Top Trio Capital, are o suprafață totală închiriabilă de 3.500 de metri pătrați și este situată pe strada Armand Călinescu, la intersecția dintre Bulevardul Carol I și Strada Vasile Lascăr. Clădirea are trei niveluri subterane, parter și șase etaje, precum și 48 de locuri de parcare.

 „La un nivel mai general, remarcăm faptul că se continuă trendul confirmat încă de anul trecut: sectorul IT&C domină piața închirierilor. În 2012, echipa noastră a încheiat 10 tranzactii pentru companii de IT, însumând o suprafață de aproximativ 40.000 de metri pătrați”, declară- Horia Moldovan, Associate Director, Office Division, The Advisers/Knight Frank.