Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Avioane: ocupare 100% sau distanțare, în funcție de regulile din fiecare țară

În Thailanda, trebuie să porți mască în avion, iar consumul de alimente și apă este interzis. În Indonezia și Malaezia, aeronavele trebuie să se ridice de la sol pe jumătate goale.
avion

În Thailanda, trebuie să porți mască în avion, iar consumul de alimente și apă este interzis. În Indonezia și Malaezia, aeronavele trebuie să se ridice de la sol pe jumătate goale. Pentru zborurile care pleacă din Europa sau SUA, companiile aeriene nu au fost obligate să lase scaunul din mijloc liber.

Călătorii, aeroporturile și companiile aeriene trebuie să respecte anumite măsuri de siguranță pentru a preveni răspândirea cu noul coronavirus. Astfel, zborurile vor arată diferit în funcție de fiecare țară, arată Reuters.

Serviciile cu care călătorii erau obișnuiți în timpul zborurilor se vor schimba. Mesele servite la clasa business, care în trecut erau pregătite de bucătari vestiți, s-au transformat astăzi în mese ambalate, inclusiv pentru companii precum Air Canada, Emirate și British Airways.

Subhas Menon, șeful Asociației Companiilor Aeriene Asia Pacific, a declarat “Când se vor relua zborurile, veți simți că sunteți contra-cronometru. Încă persistă acea frică de a călători. Nu va fi o trecere atât de ușoară atunci când veți călători din cauza tuturor măsurilor de siguranță care vor fi introduse”.

Ultima dată când o asemenea schimbare a avut loc în mentalitățile oamenilor cu privire la călătorit a fost în 2001, în urma atacului din SUA, care a dus la impunerea unor noi reguli de operare ale zborurilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii