Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Avicola Tărtăşeşti Poultry SRL poate prelua din activele Avicola Tărtăşeşti SA

Autoritatea de Concurență și-a oferit acordul pentru ca Avicola Tărtăşeşti Poultry SRL, companie nou înfiinţată de grupul Carmistin, să preia unele active ale Avicola Tărtăşeşti SA.
Poultry,Farm,With,Chicken

Potrivit reprezentanților Consiliului Concurenței, este vorba despre dreptul de folosinţă a capacităţilor de producţie de ouă de incubaţie, respectiv de pui de o zi, pentru o durată de trei ani.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

În prezent, compania Avicola Tărtăşeşti SA se află în procedură de reorganizare judiciară, iar Avicola Tărtăşeşti Poultry SRL are ca obiect principal de activitate creşterea păsărilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii