Cautare
, Staff

Industrie |
|

Avi Compact estimează o creștere a afacerilor de 10% față de 2016

Avi Compact, una dintre cele mai mari companii care furnizează soluții integrate de climtizare din România prevede pentru 2017 o cifră de afaceri cu 10% mai mare comparativ cu anul 2016.
Florin Radulescu_Avi Compact

Evoluţia Avi Compact din acest an pentru care se estimnează o cifră de afaceri de 7 milioane de euro constă în revigorarea segmentului corporate, preponderent industriile farmaceutice și alimentare, dar şi în creşterea cererii pentru sisteme performante pe segmentul rezidenţial.

“Segmentul corporate reprezintă anul acesta aproximativ 65% din cifra de afaceri, în timp ce segmentul rezidenţial s-a menţinut la 35% din cifra de afaceri. Distribuţia de echimanete în sine reprezintă 40% din cifra de afaceri, 75% din echipamentele distribuite fiind marca Daikin”, a declarat Florin Rădulescu, fondatorul Avi Compact.

Ca principală tendinţă în rândul clienţilor de pe cele două segmente, s-a observat o necesitate faţă de echipamente performante şi eficiente energetic (cu noul freon ecologic cu indice de poluare de patru ori mai mic), sisteme mai economice pe termen lung, cu funcţii care asigura o durata de viaţă mai mare.

Creşterea segmentului rezidenţial s-a înregistrat, cu precădere, din zona de construcţii noi. Reprezentanţii Avi Compact suţin că tot mai mulţi clienţi îşi doresc un raport preţ-calitate bun, dar în acelaşi timp şi un produs de brand, eficient pe termen lung. De asemenea, 80% dintre echipamentele distribuite anul acesta pe segmentul rezidenţial au fost cumpărate împreună cu interfaţa wi-fi care permite controlarea aparatului de aer condiţionat de la distanţă.

“Ne bucurăm că în perioada 2016-2017 am reuşit o investiţie de 500.000 de euro în achiziţionarea unui spaţiu de depozitare unde am amenajat un showroom Daikin, dar şi un centru de training pentru personalul nostru pe care il calificăm”, a mai precizat Florin Rădulescu.

În 2017, compania a obţinut şi recertificarea conform normelor europene pentru instalare, reparare, întreţinere şi service instalaţii climatizare şi a certificat încă 28 de angajaţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii