FacebookTwitterLinkedIn

Majorarea se va datora creșterii proiectelor de eficientizare energetică pentru clienţii corporate, potrivit reprezentanților companiei.

,,În 2014, compania a observat ca tendinţă a pieţei, pe segmentul corporate, îndreptarea clienţilor spre proiecte de eficientizare, pentru reducerea consumului de energie şi a costurilor de mentenanţă. Soluţiile de eficientizare energetică sunt personalizate şi presupun servicii de audit energetic, studii de recomandări, soluţii de proiectare şi montaj. Prin proiectele de eficientizare, consumul de energie se poate reduce cu 30%”, mai spun oficialii companiei.

Cei mai importanţi clienţi AVI Compact pe proiecte de eficientizare energetică sunt din zona bancară şi de retail, compania asigurând servicii la nivel naţional.

Un alt domeniu important este cel hotelier, AVI Compact furnizând servicii integrate pentru mai multe hoteluri. De asemenea, din 2014 compania asigură servicii de mentenanţă şi service pentru Porsche România.

Şi în 2014 compania se concentrează pe activitatea pentru segmentul corporate care reprezintă 90% din cifra de afaceri, restul de 10% fiind reprezentat de activitatea pentru clienţii persoane fizice. Cifra de afaceri este realizată din servicii de distribuţie echipamente – 45%, service şi mentenanţă – 25% şi soluţii integrate – 30%.

De asemenea, sistemele de climatizare reprezintă 60% din afacerile AVI Compact, instalaţiile electrice şi instalaţiile de încălzire – 15%, iar service şi mentenanţă – 25%.

Compania targetează şi birourile de arhitectură şi de proiectare, pe segmentul rezidenţial.

AVI Compact a fost înfiinţată în 2003 şi are o echipă de 115 de angajați.