Cautare
, Forbes Staff

Telecom |
|

Avenir Telecom lansează pe piața locală telefoanele mobile Energizer

Avenir Telecom, distribuitor de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile și servicii de telecomunicații din România, lansează pe piața locală seria de telefoane mobile Energizer.
 aboneaza-te
Costin_Soare_Director_Operational_Avenir_Telecom

Acestea au o durată mai mare de viață a bateriei și sunt oferite utilizatorului final împreună cu accesorii de protecție.

Noua serie Energizer conține trei game de telefoane mobile: Energizer Power Max (smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de până la 5.000 mAh), Energizer Hardcase (smartphone-uri rezistente la șocuri, apă și la praf, cu o durată de viață mare a bateriei) și Energy (smartphone-uri slim, livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc).

Avenir Telecom produce și distribuie accesorii marca Energizer din anul 2010, de când a preluat licența de la producătorul american de baterii Energizer, iar telefoane mobile, din anul 2017. În România, compania este prezentă de aproape 21 de ani.

“Noile telefoane Energizer, cu o capacitate peste medie a bateriei, au fost gândite ca răspuns la nevoile clienților pentru produse de calitate și la standarde accesibile. Lansăm, în România, noua serie de telefoane Energizer, ce cuprinde 10 modele de telefoane destinate utilizatorilor activi, care își doresc dispozitive rezistente, performante, dar la un preț bun. Odată cu lansarea noii game de telefoane, anunțăm și extinderea garanției de 10 ani pentru toate accesoriile sub brandul Energizer”, a spus Costin Soare, director operațional Avenir Telecom. Acesta nu a oferit detalii referitoare la estimări privind țintele de vânzări ale telefoanelor.

Telefoanele Energizer sunt disponibile la Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan și Bayern Mobile Solution. Două dintre noile modele de telefoane, Energy Plus S550 LTE și PowerMax, pot fi achiziționate cu abonament din rețeaua de magazine Internity, partener Telekom România.

Avenir Telecom este distribuitor de telefoane, accesorii de telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România şi subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, distribuitor de echipamente și servicii de telecomunicații din Europa şi producătorul şi distribuitorul accesoriilor şi telefoanelor Energizer.

În România, Avenir Telecom operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 50 de magazine.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii