Cautare
, Staff

Tech |
|

Avenir Telecom deschide primul magazin Energizer, de tip insulă, în Băneasa Shopping City

Avenir Telecom, distribuitor de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, lansează o nouă linie de business, centrată pe telefoanele mobile şi accesoriile Energizer.
Costin_Soare_Director_Operational_Avenir_Telecom

Compania lansează, astfel, un nou concept de retail, ce vizează deschiderea de magazine Energizer, tip insulă, în galeriile marilor centre comerciale din Bucureşti şi din ţară.

„Decizia a venit ca urmare a creşterii vânzărilor de telefoane mobile şi de accesorii la nivelul întregii pieţe, susţinută de comportamentul de consum al cumpărătorilor români, care îşi doresc produse de calitate, certificate şi cu garanţie crescută, la preţuri accesibile. În acest context, considerăm o oportunitate deschiderea de magazine proprii, tip insulă, în care să vindem doar produse Energizer”, spune Costin Soare, director general Avenir Telecom.

În februarie, România era prima ţară din Europa unde compania a lansat noile telefoane Energizer, înainte de a fi prezentate la Mobile World Congress.

Primul magazin Energizer a fost deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City, aripa Feeria şi pune la vânzare peste 100 de produse unice. Astfel, vor putea fi achiziţionate telefoanele mobile Energizer, din toate cele trei game existente pe piață: Energizer® Power Max, Energizer® Hardcase și Energizer® Energy, ce include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E (livrate cu accesorii de protecție, precum folie din sticlă și carcasă antișoc) și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20, eficiente și de durată. Pe lângă telefoanele Energizer, clienţii vor putea achiziţiona o gamă de accesorii pentru telefoane mobile.

Pe lângă inaugurarea de magazine proprii Energizer, noua linie de business presupune şi distribuţia şi exportul de telefoane mobile şi accesorii Energizer în afara ţării, Avenir Telecom, subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, devenind astfel hub regional de distribuţie.

„Vom începe distribuţia şi exportul telefoanelor mobile şi accesoriilor Energizer în patru ţări: Polonia, Cehia, Slovacia şi Republica Moldova, vânzările din aceste regiuni fiind gestionate, începând de anul acesta, din România”, spune Costin Soare.

Deschiderea noii linii de business face parte din strategia de dezvoltare a Avenir Telecom, menită să asigure companiei o prezență mai bună, atât la nivel național, cât și regional.

În România, Avenir Telecom operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 50 de magazine. Internity oferă produsele și serviciile operatorului de telefonie mobilă Telekom România, precum și o gamă extinsă de telefoane și accesorii GSM sub marca proprie Energizer

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii