FacebookTwitterLinkedIn

Avangate  a anunțat recent clasarea pe locul al 11-lea în “Online Advertising Blue Book Top 20 CPS Affiliate Networks for 2014”, o creștere cu trei poziții în clasamentul global față de anul precedent.

,,Software-ul și serviciile online sunt în creștere la nivel mondial. Complexitatea tot mai mare a traseului pe care orice cumpărător online îl urmează până la achiziționarea unui produs sau serviciu determină companiile să caute noi modalități de a impulsiona vânzările online și de a ajunge la clienți într-un mod integrat, prin canale adiționale și rețele specializate”, declară  Mike Ni, CMO/ SVP al departamentului Marketing and Products la Avangate.

Vezi ce schimbări importante au avut loc la Avangate, anul trecut

Avangate se află în clasament alături de eBay, Amazon, Commission Junction sau Linkshare.

Blue Book Top 20 este realizat de mThink și ia în considerare reputația, clientela, popularitatea și dimensiunile a peste 400 de retele de afiliere globale. O parte a procesului de clasificare  o reprezinta și chestionarea a peste 20.000 de persoane-cheie din industrie, alături de metodele tradiționale de cercetare de piață, opinii agregate ale experților în afiliere, date de trafic online și indicatori de măsurare a influenței în industrie.