Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

Avangate își extinde echipa

studenti.jpg
Avangate își extinde echipa și angajează 17 specialiști în IT, marketing, vânzări, suport clienți și domeniul financiar.

În prezent, Avangate numără 170 de angajați în birourile din România, Statele Unite, Olanda și Taiwan, 75% dintre aceștia fiind în București. În 2014, Avangate intenționează să își mărească echipa cu aproximativ 35%.

Pozițiile deschise în cadrul companiei sunt în principal din zona tehnică (dezvoltator software, project manager, product manager), căutându-se candidați și pentru departamentele de marketing, vânzări, suport clienți și financiar. Dezvoltatorii trebuie să aibă minimum 3-4 ani de experiență, în posturile operaționale sau de marketing fiind așteptați și candidați aflați la început de carieră.

Rata de fluctuaţie a personalului a fost în ultimul an în linie cu trendul pieței de IT. „Suntem o companie cu proiecte internaționale și ambiții mari, cu provocări continue ce suțin dezvoltarea angajaților și un mediu de lucru plăcut, alături de o echipă foarte pasionată. Majoritatea celor care părăsesc compania aleg fie calea antreprenoriatului sau se relochează în alte țări”, continuă Mădălina Teodorescu, HR senior director în cadrul Avangate.

Citește mai multe despre povestea Avangate și exiturile de succes ale lui Radu Georgescu

Avangate este unul dintre liderii din piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software, SaaS și servicii cloud.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii