Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Autoritățile din Cehia au declarat că e posibil ca granițele țării să rămână închise în următorii doi ani

Autoritățile din Cehia au declarat că e posibil ca granițele țării să rămână închise în următorii doi ani, în contextul crizei provocate de virusul COVID-19.
 aboneaza-te
shutterstock_736428337

Roman Prymula, conducătorul situației de criză, a declarat că totul depinde de cum țările europene gestionează problema coronavirusului. Oficialii din Cehia au declarat că este posibil ca situația, din țară, să se îmbunătățească de la jumătatea lunii apriliei însă estimările lor nu sunt la fel de optimiste pentru alte țări din Europa, afirmând că vor trece luni până când numărul cazurilor va scădea la nivel european.

Roman Prymula a adăugat, că în cel mai fericit caz, călătoriile internaționale vor fi limitate în următorii doi ani. El le-a recomandat cetățenilor Cehi să își organizeze vacanțele în țară. Oficialul a spus că scopul este să eviți un nou val de epidemie.

Frontierele cehe au fost în mare parte închise, săptămâna trecută, exceptând transporturile de marfă, considerate necesare. De asemenea, mai sunt rezidenți care locuiesc în aproprierea graniței și sunt nevoiți să facă naveta până la locul de muncă. Cu toate acestea, orice persoană trebuie să își prezinte documentele atunci când călătorește.

Prymula a adăugat că dacă numărul de cazuri nu depășește limita de 8.500 până la sfârșitul lunii martie, ar fi posibil să elimine anumite restricții de circulație, implementate în Cehia.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii