Cautare
, Contributor

consultant de imagine în echipa designerului Alessandro Martorana și trainer de „small-talk” în cadrul unui proiect care formează specialiști în vânzări, management și comunicare.

Auto |
|

Automobile Bavaria Group, creștere de 27,7% în 2015

Anul 2015 a marcat o creștere substanțială pentru toate companiile aflate sub umbrela MHS Holding, afacere deținută de Michael Schmidt, a cărei cifră de afaceri este de 310 milioane euro.
Automobile Bavaria

MHS Holding a comunicat oficial rezultatele financiare înregistrate în 2015 cât și noul model de organizare. Astfel, în decursul anului trecut, toate afacerile deținute de Michael Schmidt în domeniul auto au fost reunite sub umbrela MHS Holding, societate înregistrată în Austria, și sunt administrate în trei grupuri mari: Automobile Bavaria Group România, MHS Truck & Bus Group România și Schmidt Gruppe Deutschland. Holdingul a realizat o cifră de afaceri de 310 milioane euro.

Automobile Bavaria Group a vândut 1.336 de unități BMW, în creștere cu 27,7% față de anul 2014, și 148 de unități MINI, în creștere cu 62,6% față de 2014, ceea ce a dus la o creștere totală a vânzărilor de mașini noi cu 30,5% comparativ cu anul anterior.

Tot în 2015, a fost lansat și un brand propriu pentru automobile rulate unde creșterea înregistrată a fost de 35% față de 2014. Profitând și de o creștere de 9% a cifrei de afaceri provenite de la activitățile de service, veniturile totale ale tuturor activităților derulate de către Automobile Bavaria Group în 2015 au fost de 93,53 milioane euro, o creștere de 19,8 milioane euro comparativ cu 2014.

VEZI ȘI: AUTOMOTIVE ȘI BMW LIVREAZĂ PRIMUL BMW I8 ÎN ROMÂNIA

Rezultatele califică grupul drept lider al vânzărilor BMW din România cu o cotă de piață de 68,8% din vânzările de automobile noi BMW și 92,5% pentru marca MINI. Automobile Bavaria Group reprezintă cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Sud-Est și deține 11 dealeri BMW în România, trei centre MINI de vânzări si service și singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei.

Începând cu 2015, Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW i în România, inaugurând și un service autorizat complet echipat pentru mașini electrice la sediul din Băneasa.

MHS Truck & Bus Group România, importatorul general MAN în România, a înregistrat, în 2015, o creștere în vânzări de 30% față de anul anterior și o cifră de afaceri consolidată de 104 milioane euro. Cea mai mare creștere în vânzări s-a înregistrat în segmentul autotractoarelor unde au fost livrate către clienți opt flote de peste 20 de unități fiecare. Grupul deține opt centre proprii de competență pentru vehicule comerciale MAN și este cel mai mare și performant importator MAN din Europa Centrală și de sud-est. Schmidt Gruppe Deutschland deține opt dealeri BMW și un dealer Rolls-Royce în sudul Germaniei, cu un total de 188 de angajați și o cifră anuală afaceri de 109 milioane euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii