Cautare
, Contributor

Auto |
|

Auto Cobălcescu își începe activitatea ca reprezentant al mărcii BMW

Din 17 decembrie, Auto Cobălcescu și-a început activitatea ca reprezentant al mărcii BMW, în urma unei investiţii de 2 milioane de euro.
P90206752-bmw-dealer-auto-coblcescu-bucureti-romanian-12-2015-600px

Noul dealer este amenajat în București, în complexul Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311. Centrul deține al doilea showroom ca suprafaţă din România și un spaţiu dedicat pentru service BMW.

„Pe termen mediu, BMW are potenţialul să dubleze cifra de a afaceri a centrului nostru de automobile”, a explicat Dan Grigore, director general Auto Cobălcescu. În total, investiţia va crea pe termen mediu peste 50 de locuri de muncă.

Auto Cobălcescu a început activitatea de comercializare automobile în anul 2002, fiind la acea vreme primul dealer bi-marca Dacia și Renault. Un moment important în istoria companiei a fost în 2009, odată cu inaugurarea complexului auto integrat,  în urma unei investiţii de 22 milioane de euro, fiind singurul dealer tri-marca (Dacia-Renault-Nissan) din București.

În prezent, Auto Cobălcescu reprezintă ca dealer integrat mărcile Dacia, Renault, Nissan şi SaangYong şi este reparator autorizat Saab, alaturându-se marca BMW ca dealer integrat și BMW Premium Selection.

La sfârşit de an 2015, Auto Cobălcescu a ajuns la 32.000 de automobile livrate, 30% reprezentând livrări către clienţi corporate, a explicat Dan Grigore, director general Auto Cobălcescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii