Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Austria vrea testarea în masă a angajaților hotelieri, pentru liniștirea turiștilor

Pentru liniștea și siguranța turiștilor, Austria plănuiește testarea în masă a angajaților hotelieri. În speranța că va atrage vara aceasta turiști din Germania și alte state, Austria își ia toate măsurile necesare.
testare coronavirus

Pentru liniștea și siguranța turiștilor, Austria plănuiește testarea în masă a angajaților hotelieri. În speranța că va atrage vara aceasta turiști din Germania și alte state, Austria își ia toate măsurile necesare. Relaxarea restricțiilor a început treptat, încă de acum o lună. Muzeele, barurile, restaurantele și barurile s-au redeschis, urmând ca hotelurile să își reia activitatea de la 29 mai.

Cancelarul Sebastian Kurz a declarat “Vom investi mult pentru a testa cât mai mulți angajați hotelieri care vor intra în contact cu turiștii pentru a-i împiedica pe aceștia să împrăștie virusul”, conform Reuters. Turismul reprezintă pentru Austria 8% din economia țării. Cei mai mulți turiști veneau din Germania. Granița dintre cele două țări se va redeschide în luna iunie.

Europa nu a uitat de felul în care s-a răspândit infecția cu coronavirus în Austria, la rezortul de schi Ischgl, unde virusul a făcut ravagii pentru o lună până când stațiunea a fost carantinată în martie. Se presupune că sute de turiști din Islanda, Norvegia și Germania au fost infectați cu noul coronavirus, pe care l-au răspândit apoi în toată Europa.

Harald Mahrer, șeful Camerei de Comerț, a declarat că se vor pune la dispoziție 65.000 de teste pentru Covid-19 pentru angajații hotelurilor până la începutul lunii iulie. În prezent, sunt testate între 6.000 și 8.000 persoane pe zi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii