Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Australia: Granița dintre statele Victoria și New South Wales se închide pentru prima dată după 100 de ani

Granița dintre cele mai populate două state australiene, Victoria și New South Wales, se închide din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus în orașul Melbourne. Granița a mai fost închisă acum 100 de ani, în timpul pandemiei de gripă spaniolă.
 aboneaza-te
melbourne

Statul Victoria a raportat 127 de noi infecții cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, cea mai mare creștere a numărului de cazuri într-o singură zi înregistrată de la începutul pandemiei, relatează Reuters. De asemenea, a fost raportat și un prim deces după mai mult de două săptămâni, un bărbat de 90 de ani, numărul total al deceselor la nivel național ajungând astfel la 105.

Închiderea graniței va afecta și mai mult redresarea economică a Australiei, în condițiile în care țara este în pragul recesiunii pentru prima dată după 30 de ani.

Australia este una dintre țările care a gestionat cel mai bine răspândirea noului virus, cu doar 8.500 de cazuri raportate până acum. În ultima săptămână însă, Australia a înregistrat o medie de 109 noi cazuri zilnic, comparativ cu doar 9 în prima săptămână a lunii iunie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii