Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Australia: Autoritățile regionale au impus interdicții de circulație pe timpul nopții în Melbourne

Din cauza faptului că numărul de cazuri de coronavirus continua să crească, autoritățile regionale din Melbourne au impus interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii.
 aboneaza-te
shutterstock_1756284455

Premierul statului Victoria, a cărui capitală este Melbourne, a anunţat „stare de dezastru”, pe lângă starea de urgenţă deja în vigoare, care oferă poliţiei şi altor autorităţi puteri suplimentare, precum şi o serie de noi restricţii, inclusiv suspendarea activităţii parlamentului local, anunță Agerpres.

Va fi o interdicţie de circulaţie în întreaga metropolă Melbourne între orele 20:00 şi 05:00 în fiecare zi, le-a spus premierul Daniel Andrews ziariștilor. Singurul motiv pentru a ieşi din casă în acest interval este de a primi îngrijiri, a acorda îngrijiri şi a merge la şi de la serviciu.

Locuitorii oraşului vor avea voie să facă cumpărături doar o dată pe zi şi vor putea face exerciţii fizice zilnic în afara casei maxim o oră şi nu mai departe de 5 km de locuinţă. Activităţile recreative nu mai sunt permise.

“Sunt paşi mari, dar sunt necesari. Trebuie să limităm circulaţia şi nivelul de transmitere a virusului”, a spus premierul Daniel Andrews.

Statul Victoria, a cărui capitală este Melbourne, se află în criză de când a fost lovit de al doilea val de COVID-19 în iunie, înregistrând joi un record de 723 de cazuri noi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii