Cautare
, Redactor Forbes România

Bani și Investiţii |
|

Austral Trade, unul din cei mai importanți jucători pe piață în birotică și papetărie, devine furnizor de servicii integrate pentru companiile partenere

Austral, unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru birou integrează noi servicii dedicate companiilor din România.
e-commerce

Prin parteneriatele încheiate, Austral Trade își diversifică portofoliul soluțiilor pentru a deveni o companie de tip one-stop-shop prin servicii de găzduire Web în cloud, servicii de dezvoltare pentru eCommerce sau de livrare flori.

începând cu luna octombrie 2018, Austral Trade oferă companiilor posibilitatea de a beneficia de soluții Microsoft cloud, soluții de dezvoltare a magazinelor online, prin parteneriatul cu ContentSpeed, plus servicii rapide de livrare flori în toată țara, datorită parteneriatului exclusiv cu Florăria Magnolia.

“Parteneriatele cu Microsoft, ContentSpeed și Magnolia vin ca un raspuns la nevoile clienților noștri. Austral devine furnizor de servicii integrate pentru a ajuta companiile să se dezvolte și, în acelasi timp, să economisească timp și resurse având același furnizor pentru tot ce au nevoie la birou”, explică Felix Marincuș, Marketing & Sales Manager Austral Trade.

Acest portofoliu extins de servicii aduce un plus de valoare clienților companiei, indiferent că vorbim de produse de birotică, papetărie, produse de curățenie, IT&C sau produse promoționale și soluții complete pentru amenajarea și mobilarea biroului. Zona de Servicii Corporate Austral oferă posibilitatea clienților de a beneficia nu doar de produse și soluții pentru birou, ci și de servicii care să îi ajute în dezvoltarea afacerii și pe care acum le pot achiziționa de la același furnizor.

 

Austral devine One-Stop-Shop pentru peste 4000 de clienți prin servicii integrate într-un singur contract

 

Facilitarea dezvoltării companiilor în cele mai bune condiții este susținută acum și de servicii cloud prin intermediul parteneriatului cu Microsoft. Clienții Austral își pot reduce investițiile în tehnica IT și cheltuielile cu energia, eliminând nevoia de servere costisitoare și energofage pentru email, website și stocare de documente. Pe lângă serviciul Office 365, serviciul Exchange online ajută companiile să arate impecabil și să navigheze ușor în lumea afacerilor, migrând din serverul local către cloud, economisind în acelasi timp bugete importante care ar fi trebuit alocate achiziției de software, hardware și mentenanță.

“Această soluție vine într-adevăr în sprijinul companiilor și al angajaților săi. Este un beneficiu major care facilitează coordonarea, în orice moment, cu echipa de lucru, prin faptul că îți pune la dispoziție, pe orice device, toate e-mail-urile, contactele și agenda de lucru și îți oferă posibilitatea de a colabora pe documente în timp real.”, spune George Cozos, Partner Development Manager Microsoft.

În portofoliul Austral intră acum și serviciul de dezvoltare în domeniului comerțului electronic cu ajutorul ContentSpeed, prima agenție de eCommerce din România care oferă soluții dedicate pentru crearea, optimizarea și promovarea magazinelor online. Clienții Austral beneficiază de pachete speciale pentru crearea de magazine online la nivelul la care companiile au nevoie.

“Parteneriatul cu Austral face parte din misiunea ContentSpeed de a contribui la creșterea comerțului electronic din România. Austral beneficiază de încrederea antreprenorilor autohtoni clădită în peste 25 de ani, iar noi oferim soluții pentru crearea și promovarea magazinelor online B2C și B2B de 15 ani.  Ne-am unit forțele pentru a putea oferi soluții digitale inovatoare și eficiente. Majoritatea companiilor încă nu profiăa de potențialul enorm oferit de un nou canal de vânzare online”, susține Radu Vîlceanu, CEO & Founder ContentSpeed.

Parteneriatul vine în sprijinul companiilor, în condițiile în care România este pe primul loc în UE la creșterea comerțului electronic cu 40%, iar în 2018 se estimează vânzări online de peste 3,6 miliarde de euro.

Tot printr-un alt parteneriat, încheiat cu Florăriile Magnolia, Austral oferă posibilitatea de a comanda flori online, cu livrare gratuită în țară. În acest moment, clienții Austral pot alege dintr-un portofoliu de 50 de buchete de flori și aranjamente florale pentru parteneri, furnizori sau angajați.

 „Cu florile nu poți da greș. Știm asta de peste 20 de ani și este un lucru valabil și în cazul cadourilor mai delicate, cum sunt cele din mediul de afaceri. Am observat chiar o creștere a numărului celor care solicită buchete sau aranjamente florale pentru angajați sau parteneri de afaceri. Credem că parteneriatul cu Austral va fi unul de lungă durată și cu beneficii de ambele părți“, declară Cosmin-Vlad George, Marketing Manager Florăriile Magnolia.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii