FacebookTwitterLinkedIn

Aurelia a intrat în echipa Skanska în 2012, în calitate de Leasing Manager, iar în 2018 a fost numită în funcția de Director General la Skanska Property România, alăturându-se Echipei de Management a diviziei de dezvoltare de birouri din CEE.

În 2020, ea s-a alăturat, Echipei de Directori Executivi a diviziei de dezvoltare comercială a Skanska din Europa Centrală și de Est. La începutul anului 2021, Aurelia a preluat operațiunile din Ungaria, devenind Vicepreședinte Executiv pentru Operațiunile din Ungaria și România. Din această poziție Aurelia este acum responsabilă pentru activitatea de dezvoltare comercială a Skanska în București și Budapesta.

Sunt mândră să mă alătur echipei din Ungaria şi sunt convinsă că împreună vom putea valorifica toate oportunităţile şi sinergiile dintre cele două ţări pe care le conduc. Atât în România cât şi în Ungaria avem foarte multe bune practici, inspiraţie şi energie pozitivă, gata de împărtăşit”, a declarat Aurelia Luca, Vicepreședinte Executiv pentru Operațiunile din Ungaria și România din cadrul diviziei de dezvoltare imobiliară a Skanska din CEE.

Skanska România a dezvoltat până în prezent 7 clădiri de birouri în 3 proiecte, cu un total de 134 000 mp. Chiar și în condiții de pandemie anul acesta Skanska a finalizat și vândut clădirile de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3, primele clădiri pre-certificate WELL din România și primele clădiri cu o pistă de alergat pe acoperiș.

În februarie, Skanska a început dezvoltarea celei de a doua clădiri de birouri din cadrul complexului Equilibrium. La finalizare, în Q1 2023, întregul complex compus din două clădiri va oferi o suprafață închiriabilă de 40.800 de metri pătrați.

Mariusz Krzak, Vicepreședinte Executiv al Operațiunilor din Polonia preia operațiunile din Republica Cehă, fiind acum responsabil pentru piețele din Praga, Varșovia și Wrocław.