Cautare
, Staff

Lideri |
|

Aurelia Costache este noul lider al departamentului de Asistență în afaceri al EY România, după ce, în ultimii doi ani, a fost implicată în înființarea centrului de excelență global al EY pentru automatizare RPA

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistență în afaceri al EY România, după ce a coordonat timp de trei ani divizia de consultanță pentru industria serviciilor financiare a companiei.
 aboneaza-te
Aurelia Costache, EY Romania

În ultimii doi ani an, Costache a fost implicată și în înființarea centrului de excelență global al EY pentru automatizare RPA (Robotic Process Automation).

Mă bucur că pot prelua conducerea acestei linii de servicii care are o dinamică extraordinară pe piața din România. Centrul RPA pe care l-am dezvoltat aici ne permite să aducem pe piața locală cele mai inovatoare servicii profesionale care se nasc acum la nivel global. Pe lângă avantajele evidente pentru clienții noștri de aici, care au acum acces la astfel de servicii, cred că mai important este impactul asupra echipei, prin noile oportunități de creștere a specialiștilor din România și prin integrarea lor în proiecte de anvergură globală”, explică Aurelia Costache.

Cu o experiență  de peste 20 ani acumulată în calitate de consultant în domeniul bancar și telecom, Aurelia a fost implicată în mai diverse proiecte prin care companiile și-au putut îmbunătăți gradul de utilizare a sistemelor informatice, aliniind funcția IT obiectivelor strategice de business ale firmelor.

De asemenea, a coordonat diverse proiecte din zonele de Business Intelligence, Data Governance, reorganizarea proceselor de afaceri, conformitatea cu diferitele reglementări, precum și securitate și continuitatea afacerii. În plus, a oferit asistență în cadrul proiectelor de înființare de noi bănci, precum și în proiecte de transformare a rețelelor de sucursale, a modului de servire a clienților și de remodelare a proceselor de business din cadrul instituțiilor bancare.

Aurelia Costache deține un EMBA în cadrul Ecole Nationale des Ponts et Chaussees Paris și o diplomă postuniversitară în Afaceri Internaționale din partea Universității din Edinburgh. De asemenea, deține mai multe certificări internaționale: Certified Information System Auditor (CISA), Certified Information Securty Maneger (CISM), ISMS Lead Auditor, Lean Practitioner și Professional Project Manager (PMP). În plus, a participat în mod activ în cadrul mai multor organizații profesionale din Romania: Comitetul IT&C al AmCham, Comitetul pentru Inovație și Tehnologie al Consiliului Investitorilor Străini sau proiectul „1001 start-ups” al organizației Romanian Business Leaders.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii