Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Audiențele televiziunilor de filme și seriale – OCTOMBRIE 2017

Cele 12 televiziuni de filme și seriale, prezente în sistemul național de măsurare a audienței TV, au avut o cotă de piață de 6,23% la nivel național, în luna octombrie, conform măsurătorilor Kantar Media. Această cotă de vizionare este mai redusă cu 9,4 puncte procentuale față de cota canalelor de știri (15,7%).
televiziune

În octombrie, Pro Cinema, parte a grupului Pro TV (CME), și-a consolidat poziția de lider la nivel național, pe nișa televiziunilor de filme și seriale, câștigând 13.000 de telespectatori față de septembrie. Este cea mai mare creștere de audiență de pe acest segment. De asemenea, în urban, Pro Cinema a câștigat 6.000 de persoane, având o medie de 28.000 de telespectatori pe minut (toată ziua).

Aceeași cifră, în urban, are și AXN, care a câștigat 2.000 de orășeni față de septembrie. Pro Cinema și AXN sunt „umăr la umăr” în sondajele de audiență, la nivel urban.

Cele 12 televiziuni de filme și seriale au avut o cotă totală de audiență, la nivel național, de 6,23%, respectiv de 6,56% în urban. Consumul de filme și seriale TV pe aceste canale este relativ redus, audiența filmelor având cote ridicate, în continuare, la televiziunile generaliste.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii