Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Audiențele televiziunilor de filme și seriale – decembrie 2017

Pro Cinema, TNT și Pro Gold sunt televiziunile care au reușit să-și crească ratingurile în decembrie, pe nișa canalelor de filme și seriale. Decembrie este o lună grea pentru această nișă, care este concurată puternic de filmele și programele de divertisment difuzate de televiziunile generaliste.
 aboneaza-te
televiziune.jpg

Pro Cinema, parte a grupului Pro TV (CME) în România, a încheiat anul pe o poziție de lider confortabil la nivel național, cu o medie de 74.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media. Audiența este mai mare cu 4.000 de persoane față de luna noiembrie.

Televiziunea AXN, deținută de Sony Pictures Television Networks, a avut o medie de 47.000 de telespectatori la nivel național, în scădere cu 1.000 de persoane față de noiembrie.

Scăderi ușoare de audiență au suferit Diva și Paramount, atât la nivel național cât și în urban.

Dar au crescut televiziunile TNT și Pro Gold (Acasă Gold). TNT a câștigat 4.000 de persoane, iar Pro Gold, 3.000 de telespectatori, la nivel național, față de noiembrie. Și în mediul urban, cele două televiziuni au câștigat 2.000, respectiv 1.000 de persoane.

Nișa televiziunilor de filme a avut în decembrie o cotă cumulată de piață de 6,65% pe național și 7,13% în urban.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii