FacebookTwitterLinkedIn

Creșterea audienței televiziunii Paramount Channel a fost de 89% în prime-time (SHR%, 18-49 ani, urban, între orele 19:00-23:00) și de 62% pe întreaga zi (SHR%, interval orar 06:00-26:00, 18-49 ani, urban) în mai puțin de două luni, comparativ cu media precedentelor zece luni.

Viacom a separat feed-ul din Ungaria de cel pentru România cu intenția de a crea „oportunități mai flexibile pentru programare care să servească mai bine cerințelor și preferințelor specifice audienței din cele două țări”.

Paramount

Potrivit managementului Viacom, una dintre principalel schimbări a grilei de programe este posibilitaea de a folosi mai bine perioada de „prime-time”. Cele mai populare filme clasice pot acum să fie difuzate mai devreme, la ora 20:30, în loc de 22:00, cum era înainte.

VEZI CONSUMUL DE PUBLICITATE AL BĂNCILOR ÎN SEMESTRUL I 2016

Schimbarea de grilă a permis de asemenea telespectatorilor din România să urmărească filmele în întregime, înaintea miezului nopții. S-a schimbat și selecția filmelor, toate acestea contribuind la o creștere „substanțială și continuă” a performanței televiziunii, începând cu 1 iunie.

Paramount Channel face parte din portofoliul de televiziuni Viacom alături de Comedy Central Extra și televiziunile muzicale MTV (MTV România care este operată printr-un parteneriat cu Pro TV SA), sunt distribuite în România prin Tematic Media Group și vând publicitate prin agenția Thematic Channels.

VEZI BUGETELE DE PUBLICITATE VÂNDUTE DE TELEVIZIUNILE DE FILME ÎN SEMESTRUL I 2016!