Cautare
, Contributor

consultant de imagine în echipa designerului Alessandro Martorana și trainer de „small-talk” în cadrul unui proiect care formează specialiști în vânzări, management și comunicare.

ForbesCars |
|

Audi a prezentat a doua generație a coupe-ului A5

Într-un cadru spectaculos cu proiecții laser de jur împrejur, construit chiar în curtea uzinei de la Ingolstadt, Audi a introdus, după 9 ani, a doua generație a coupe-ului A5 și, ca o supriză, a prezentat în fața audienței și cea mai sportivă versiune - S5. Forbes Romania a fost printre primele publicații invitate să privească de aproape, în premieră, noile modele.
audi a5 coupe

Piața centrală din mijlocul „orașului” Audi de la Ingolstadt a fost înțesată de mii de spectatori ieri seară pentru o ocazie specială. Audiența formată din angajați Audi, clienți și jurnaliști a fost martoră la un al doilea pas important pe care marca germană îl face în direcția modelelor pe care, în mod clar, le cumperi cu inima și nu cu gândul la familia numeroasă. Rupert Stadler, CEO Audi AG din 2010 și-a început prezentarea vorbind despre Coupe-uri ca despre cele mai frumoase mașini din industrie.

VEZI GALERIE FOTO AUDI – INGOLSTADT

Revoluția în mijlocul căreia se găsește marca din Ingolstadt cuprinde și noua lansare. Dacă la exterior vorbim mai mult despre o evoluție față de prima generație prezentată în 2007, A5-ul de acum impresionează prin inteiorul regândit total în spiritul secolului XXI. Au dispărut zecile de butoane pe care le critica toată lumea, iar în locul ceasurilor analogice și-a făcut loc un display TFT pe care utilizatorul își pote seta ce informații vrea să primească în funcție de preferințe și moment. Ce nu se vede din poze este nivelul incredibil al finisărilor și al materialelor folosite. Audi reușește să își reafirme supremația în materie de calitate.

CITEȘTE ȘI: NOUA ERĂ JAGUAR

Dată fiind platfiorma tehnică preluată de la noul A4, prezentat anul trecut, Coupe-ul A5 este acum la cel mai înalt nivel tehnic al industriei auto. La capitolul motorizări se găsesc variante pe benzină și diesel pentru toate “gusturile”. A5 oferă un propulsor de 2,0 l benzină sau diesel și un V6 diesel în combinație cu tracțiune pe roțile din față sau integrală – quattro. Vârful de gamă S5 primește un V6 benzină TFSI de 354 CP și se laudă cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde.

Informații complete veți găsi în următoarea ediție a revistei Forbes.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii