FacebookTwitterLinkedIn

Auchan Retail România inaugurează cel de-al treilea magazin pe format supermarket, în incinta centrului comercial Bucur Obor.

Auchan Obor pune la dispoziția clienților atât case clasice cât și case inteligente – self-checkout – unde clienții scanează și plătesc singuri, precum și de o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor.  Magazinul va funcționa zilnic, între orele 8:00 – 22:00.

Noul supermarket Auchan propune o acoperire completă a nevoilor alimentare ale clienților, oferind atât produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan, etc.) cât și produse de băcănie (dulciuri, sărate), respectiv sucuri naturale și alte băuturi nealcoolice sau alcoolice.

Carmangeria se remarcă printr-o gamă variată de produse de proveniență locală, precum și o varietate de produse cu specific internațional, în timp ce la raionul de pescărie se vor putea regăsi principalele tipuri de pește proaspăt și zeci de specialități. De asemenea, noul supermarket integrează și universul gastronomic „Bucătăria Mea”, unde se vor regăsi feluri de mâncare diversificate și proaspăt gătite de bucătarii proprii, printre care: produse grill, garnituri, salate, dar și sandwich-uri și produse de cofetărie, patiserie și panificație, proaspăt coapte. Piața Auchan va aduce zilnic numerose fructe și legume atent alese, proaspete și de sezon atât de la producătorii români, cât și specialități exotice. Sărbătorile de iarnă sunt marcate de Târgul de ciocolată pentru Crăciun, ce cuprinde sute de sortimente de ciocolată, cozonaci și cadouri dulci.

Ca de obicei, Auchan alocă o atenție deosebită segmentului de alimentație sănătoasă și, în acest sens, raionul bio și alimentație specială este foarte bine evidențiat și în cadrul noului supermarket, oferind o selecție bogată de produse bio&eco.

Selecția de produse alimentare este completată de universurile nealimentare, Auchan Obor oferind game complexe de articole de îngrijire și frumusețe personală, spălare și întreținerea casei. Nu în ultimul rând, Auchan aduce în Bucur Obor și un vast segment de produse pentru animalele de companie.

Prin deschiderea Auchan Obor, rețeaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 36 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri și 3 supermarketuri. Ea este completată de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 în stațiile Petrom prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 stand alone.

Supermarketul Auchan Obor, în cifre:

  • 2.500 m2 suprafață de vânzare
  • Peste 14.000 de articole în magazin
  • Peste 1.000 de locuri de parcare
  • 13 case clasice și 4 rapide (self-checkout)