Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Auchan a finalizat amenajarea Unității de Suport Medical Cluj Sala Polivalentă cu sprijinul autorităților și a mediului de afaceri

Clădirea emblematică din Cluj-Napoca a fost transformată temporar într-un centru de primire, triere, cazare și tratare a bolnavilor infectați cu virusul COVID-19.    
USM Cluj Sala Polivalenta (1)

„Și în acest proiect din Cluj, precum și în cel din Bucureștii Noi, ne-am implicat pentru că am simțit că așa este potrivit să contribuim, să reducem o eventuală supra-aglomerare a spitalelor. În numele colegilor din Auchan, aflați în toată această perioadă pe baricade, în serviciul clienților, exprim o deosebită considerație și apreciere față de autoritățile partenere, mediul de business, ONG-urile și voluntarii care s-au alăturat proiectului nostru și care, în acest mod, a devenit proiectul fiecăruia dintre ei. Avem puternica speranță că dotările puse la dispoziție nu vor fi niciodată folosite în scopul inițial și că vor fi ulterior direcționate către alte cauze”, a declarat Ioana Toșa, Director Regional Auchan Retail România.

Autoritățile locale au menționat că Sala Polivalentă este o resursă logistică de ultim resort, inclusă în ultima linie în planul strategic medical de reorganizare a asistenței spitalicești din județul Cluj, care se speră să nu fie necesar a fi operaționalizată.

Pentru Auchan, aceasta este cea de-a doua unitate de suport medical predată autorităților locale, după ce, la finalul lunii aprilie, împreună cu Leroy Merlin, a inițiat organizarea unui centru similar și în Capitală. Unitatea de Suport Medical Bucureștii Noi a fost realizată în 19 zile cu sprijinul a peste 50 de companii și a fost preluată de Departamentul de Situații de Urgență (DSU) și Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii