FacebookTwitterLinkedIn

Noul centru comercial are un hipermarket Auchan are o suprafaţă de vânzare de 10.500 m² şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 9.500 m² și cu 119 magazine de modă, frumusețe, electrocasnice, telefonie, dar și servicii bancare, curățătorie, cafenele, restaurante, loc de joacă pentru copii.

Directorul general Auchan România, Frederic Bellon, a spus că estimează vânzări anuale de 100 de milioane de euro pentru magazinul din Drumul Taberei, însă acestea nu vor depăşi vânzările hipermarketului din Titan, cel mai mare al reţelei din România.

Situat pe un teren de peste 2,66 hectare, în vestul Bucureştiului, centrul comercial este deservit de axe rutiere principale care asigură acces direct din toate zonele. În plus are o parcare cu 1.600 de locuri, însă repezentanţii speră ca mulţi vizitatori să ajungă pe jos. “Nu ne-am propus să ne batem cu AFI, ci să fim complementari. Este un cartier de 250.000 de locuitori şi noi suntem în mijlocul cartierului. Credem că 60-70% din viitorii clienţi vor veni pe jos”, a declarat Tatian Diaconu, directorul general al Immochan.

Prevăzut să fie deschis în aprilie 2015, Auchan Drumul Taberei a fost inaugurat cu patru luni mai devreme. „După cum au avansat lucrările de contrucţie ne-am dat seama că putem deschide în decembrie. Într-adevăr, în galeria comercială contractele au fost semnate cu aprilie 2015, şi nu toţi retailerii au putut deschide în acelaşi timp cu noi”, a mai spus el.

Astfel, în galeria comercială sunt în prezent 60 de chiriaşi, dar, în total, directorul Immochan România a spus că se aşteaptă la venituri de 3 milioane de euro din chirii.

În anul 2015 este prevăzuta o nouă deschidere, aceea a Coresi Shopping Resort Brașov.